Tillbaka till julen

Sedan det här inlägget skrevs har Retromania flyttat till www.retromania.se. Klicka på länken och häng med dit du också, vetja!

 

Jag tog mig ju en rejäl bloggpaus över jul, vilket betyder att jag inte berättat för er vad jag fick i julklapp. Därför tänkte jag backa bandet och visa er det nu. Förutom barnens fantastiska gåvor – en egengjord träpall, hårspännen och bivaxljus –  som ju självklart betyder allra mest fick jag dessutom en finfin bok av min bror och en ljuvlig pläd av min kusin. Maken och jag bestämde oss för att hoppa över presenter till varandra i år och i stället satsa på att köpa fler tallrikar till vår matservis Paratiisi av Birger Kaipiainen för Arabia på mellandagsrean, och det kändes som ett bra beslut. Vi höll det ganska lugnt med julklappar för barnen med, och istället för att köpa nytt hade vi fyndat Dr Marten-kängor på Blocket åt sonen och en Monster High-docka åt lilltjejen på loppis (fruktansvärd om ni frågar mig, men den stod högst upp på hennes önskelista så vad gör man inte?) Min mamma stod för charmigaste gåvorna. Hon hade stickat som en blådåre så alla fick varsin hemstickad tröja, fantastiskt lyxigt! Men nu är jag nyfiken, vad fick ni i julklapp? Och vad gav ni? Blev det återvunnet eller nytt? Dyrt eller billigt?

IMG_0175

Kusinen vet vad jag gillar han! En härlig pläd från Klippan dekorerad med Lisa Larsons kända lejon Leo låg i paketet.

IMG_0158

En fantastisk bok med bilder från olika antikhandlares hem runtom i världen låg i paketet från min fina bror.

 

Fler blogginlägg från Retromania

Senaste artiklarna från Härligt Hemma