Kolla in helgens shopping!

Sedan det här inlägget skrevs har Retromania flyttat till www.retromania.se. Klicka på länken och häng med dit du också, vetja!

 

Helgen bjöd på en loppisvända till Kyrkornas Second Hand-butik på Ekerö, och den här gången blev det en rejäl påfyllning i garderoberna. Jag blir alldeles häpen när jag upptäcker vilka ljuvliga plagg som legat gömda i människors källare och förråd i decennier! Själv hittade jag en klänning som kommer att bli en klar favorit framöver. Och Fyran fick en massa, mjuka, fina tröjor och byxor. En liten somrig byxdress i skönaste 70-talstyget slank också ner i korgen, men när maken fick se den så protesterade han å det bestämdaste. Den var på tok för tjejig! Så den får gå ut till försäljning på Instagram. Tyvärr.

IMG_0506

IMG_0510

IMG_0508

Lite nytt glas hittade jag såklart också. Det bästa kapet var en stor Reijmyrevas (av Johnny Mattsson, tror jag) för trettio kronor! Marimekko-skålen ska vi ha till godisskål har vi bestämt. Vilket alltså betyder att den ska kunna stå framme med godis i. Vi får väl se hur det går med den saken.

IMG_0512En stor Reijmyrevas, en våffelvas, en Marimekkoskål och två söta 70-talsburkar till köket.

Fler blogginlägg från Retromania

Senaste artiklarna från Härligt Hemma