Läsarbrev

Sedan det här inlägget skrevs har Retromania flyttat till www.retromania.se. Klicka på länken och häng med dit du också, vetja!
Fick ett så underbart mejl från en läsare som jag bara var tvungen att dela med mig av till er:
Jag blev så glad idag när jag läste ditt reportage från antikmässan och höll på å tappa hakan när jag såg fina tre favoriter från mässan. Skålen Flora har jag ju hemma i köksskåpet! Jag har fått den av min makes moster för en massa år sedan, har alltid gillat den men … det är en stoooor skål som är lite otymplig att få plats med i skåpen. Jag har ju aldrig vetat vad det är för skål, men nu ska den nog minsann få en finare plats, fina Flora!  Tack så mycket!
/Lena
och så lite senare samma dag kom en uppföljning på mejlet:
Kommer hem och tittar i skåpet efter skålen…den är borta?!?! What? Letar letar å letar…sista rycket i loppispåsarna i bastun…där har maken lagt skålen med förklaringen att den var så bökig å ha i skåpet! Puh, tur att det var vinter å loppisaktiviteten inte är så hög just nu!
/Lena
Ja, där ser man vad som kan hamna på loppis, mina vänner! Ska nog ta och leta upp Lenas loppisbord i vår. Vem vet vad man mer kan fynda där;)
Trevlig onsdag på er, retromanians!
Favorit 1
Fina Flora som kostade 680 kronor på antikmässan hade hamnat i Lenas loppispåse i bastun

Fler blogginlägg från Retromania

Senaste artiklarna från Härligt Hemma