Gudfaderhuset till salu!

Sedan det här inlägget skrevs har Retromania flyttat till www.retromania.se. Klicka på länken och häng med dit du också, vetja!

 

Har du 135 miljoner dollar, eller närmare bestämt 877 miljoner kronor över? I så fall kan du bli lycklig ägare till huset där filmen Gudfadern spelades in. I det minst sagt magnifika huset har även Jackie och John F Kennedy firat sin smekmånad och filmen Bodyguard med Whitney Houston spelats in. Huset som ska ha 30 sovrum, 40 badrum, vinkällare, två tennisbanor, tre pooler, spa, träningslokal, takterass med plats för 400 sittande gäster och egen nattklubb är ett av de dyraste privatbostäderna i hela USA. Om det avhuggna hästhuvudet ingår i köpet förtäljer dock inte annonsen, som du hittar här.

02

03

04

06

07

08

09

10Foto: Hilton & Hyland

 

Fler blogginlägg från Retromania

Senaste artiklarna från Härligt Hemma