Fler märkliga fynd

Sedan det här inlägget skrevs har Retromania flyttat till www.retromania.se. Klicka på länken och häng med dit du också, vetja!

 

I går ramlade jag på den här gigantiska, orangea plasttavlan på loppis och det var kärlek vid första ögonkastet. Nu vill jag bara veta mer om den. Var kommer den ifrån? Hur gammal är den? När jag la ut en bild på min nya tavla på Instagram skrev en kvinna att hon själv haft en likadan fast vit som ung, som hennes mormor fått från en skobutik någon gång på 60-talet. Var den kommit ifrån innan den hamnade i skobutiken förtäljde dock inte historien. Så om någon vet vilka som sålde denna läckra tavla tveka inte att höra av dig och berätta! Jag är så nyfiken!

PlasttavlaSå här ser hon ut, min nya, fina, orangea dam. Vad jag fick betala för henne? En guldpeng.

Fler blogginlägg från Retromania

Senaste artiklarna från Härligt Hemma