Julklappstips och köpstopp.

Sedan det här inlägget skrevs har Retromania flyttat till www.retromania.se. Klicka på länken och häng med dit du också, vetja!

 

Jag har letat som en galning efter Jane Barks bok som länge varit slut på förlaget (för den som inte vet är Jane Bark en av vår tids största illustratörer och i boken samlas hennes arbeten från 50-talet fram till idag). Och idag, av en slump, upptäckte jag att det fanns några ex HÄR på Olle Eksell shop! Och inte bara det, de är signerad av Jane herself!

Gissa om jag slängde in en beställning snabbare än jag hann blinka. Men just när jag skulle klicka på KÖP så kom jag på det – min begagnatutmaning! Jag får ju inte köpa något nytt på 21 dagar. Och det är sju dagar kvar! Jag vill verkligen lyckas med min utmaning men samtidigt kunde jag bara inte vänta en vecka och riskera att böckerna tog slut! Så snabbt som f-n fick jag ändra min beställning och ringa till min man och be honom köpa en bok till mig i julklapp. Ja, jag vet att det är lite fusk, men nöden har liksom ingen lag. Boken är helt enkelt för fantastisk för att jag skulle kunna låta bli. Och för er som inte har köpstopp har jag bara en sak att säga: skynda att fynda, den här möjligheten får ni bara inte missa!

 

Jane Barks bok

 

Fler blogginlägg från Retromania

Senaste artiklarna från Härligt Hemma