Jag är inte bara retronörd, jag är mamma också …

Sedan det här inlägget skrevs har Retromania flyttat till www.retromania.se. Klicka på länken och häng med dit du också, vetja!

 

Häromdagen var jag inbjuden till Magpodden för att prata om just mitt mammaliv och idag sändes avsnittet. Magpodden måste vara en av världens bästa poddar. För och om mammor. Med samtal om allt det där man kan undra över som gravid, nybliven mamma, förvirrad mamma, ensam mamma, nyfiken mamma; IVF-försök, förlossningar, amning, barnuppfostran och allt däremellan.

Även om inte mitt mammaliv är det mest spännande (jag fattar om slutkörda kolikmorsor kommer bli tokprovocerade av min glidartillvaro och typ vilja slå in nyllet på mig efter att ha lyssnat) så finns det många andra intresssanta samtal att välja mellan där. Magpodden alltså. Väl värt ett besök.

HÄR kan du höra dagens avsnitt, samtalet mellan mig och Magpoddens grundare Bodil Bergman Hughes, som dessutom är en grymt duktig porträttfotograf, specialiserad på gravida och nyfödda (men som även fick mig att fastna på bild).

 

Helen1225Bild: Bodil Bergman Hughes

Fler blogginlägg från Retromania

Senaste artiklarna från Härligt Hemma