Fem tv-program vi INTE vill ha tillbaka

Sedan det här inlägget skrevs har Retromania flyttat till www.retromania.se. Klicka på länken och häng med dit du också, vetja!

 

Hej retromanians!

Hoppas att ni haft en skön och avkopplande helg! Jag har för ovanlighetens skull tillbringat en del tid framför tv:n. Sett och skrattat gott åt Ulf Malmros nya tv-serie Ack Värmland till exempel. Men jag har också diskuterat tv med min man. Förfasat oss över hur skrämmande dåliga barnprogram är nuförtiden och pratat om vad vi saknar från förr.

Men också konstaterat att allt faktiskt inte var bättre då. Och kommit på fem programidéer som vi inte är jättesugna på att se i rutan igen. Ta en titt och fyll gärna på listan med fler tv-katastrofer!

 

Tuttifrutti med Dominika Peczynski och Bruno Wintzell. (Tjing, tjing! Minns ni? Det var alltså här Anders Borgs nya fästmö startade sin karriär).

 

En präst i natten (Tanken var ju fin, att ringa in och prata med en präst om stora och små frågor. Men fanns det verkligen ingen mer karismatisk präst än Lars Collmar att ta till?)

 

Förlåt mig! (Nej, det blev inte ett dugg fint utan bara skitjobbigt att vara med när folk bad om ursäkt för gammalt groll på bästa sändningstid).

 

Nattsudd (Och varför trodde man egentligen att två gubbar som blandade groggar skulle bli bra tv-idé?)

 

Gymping med Susanne Lanefeldt (Minns ni Kniiiiip? Det känns som ett skämt när man ser på det idag, men det var ju faktiskt på riktigt.)

Susanne Lanefeldt

Gymping med Susanne Lanefeldt

 

Fler blogginlägg från Retromania

Senaste artiklarna från Härligt Hemma