Underbar loppishelg

Sedan det här inlägget skrevs har Retromania flyttat till www.retromania.se. Klicka på länken och häng med dit du också, vetja!

 

Vilken härlig helg det har varit! Förutom det efterlängtade vårvädret har vi sprungit på loppis i dagarna tre. Vi har skaffat oss nya vårgarderober inklusive vårjackor och skor för några ynka hundralappar och jag har fått en ny söt 70-talsbyrå till hallen.

Men det sköna är att den här gången har vi inte bara fyllt på, utan medan jag och barnen var och shoppade så rensade och röjde maken i förrådet och samlade ihop en nätt liten hög med prylar att sälja på Blocket. Så för en gångs skull så blev det plus, minus, noll både i yta och plånbok. Precis som det ska vara!

Victor & Rolf kavajDen här snygga kavajen av Viktor & Rolf for H&M blev sonens för 40 kronor.

skorJag fick nya Björn Borg-skor för en 50-lapp.

byråMin nya söta 70-talsbyrå.

BilstolBilbarnstolen ska ut på Blocket.

LekhageLikaså lekhagen (fast bebisen får stanna kvar)

Lära-gå-stolLära-gå-stolen behövs inte längre när ungen kan gå.

Fler blogginlägg från Retromania

Senaste artiklarna från Härligt Hemma