Nymöblerat i stugan

Sedan det här inlägget skrevs har Retromania flyttat till www.retromania.se. Klicka på länken och häng med dit du också, vetja!

 

Nu sitter jag uppe igen, sist av alla, och suger det sista ur den härliga påskhelgen. Och tänker tillbaka på allt vi hunnit göra. Massor av god mat har vi naturligtvis hunnit äta, och umgåtts med nära och kära har vi gjort. Och äntligen fick vi lite tid att göra i ordning i stugan på landet som saknat en fin och bra bäddsoffa sedan den gamla gick sönder och hamnade på tippen.

Egentligen skulle våra kompisar kommit på besök från Skövde och tagit med sig två fina bäddsoffor från Mariestad som vi hittat på Blocket. Men dessvärre blev de kräksjuka och kunde inte komma. Hade jag varit normalt funtad hade jag när det blev klart ringt upp det gamla paret som sålde sofforna och sagt att vi tyvärr inte kunde köpa dem som utlovat, och sedan försökt hitta några liknande soffor i Stockholm istället. Men eftersom jag är så mesig så hade jag inte hjärta att dra mig ur när de räknat med att få bort sofforna och till och med raderat annonsen från Blocket. Så för att slippa dåligt samvete skickade jag ner maken till Mariestad för att hämta sofforna (70 mil totalt!).

Ja, jag inser verkligen att jag har en ängel till man som gör sådana här saker för mig! Men jag tror att han också tyckte det var värt den långa resan när han såg hur fint det blev med de nya sofforna på plats i stugan! Eller vad tror ni?

stugan bäddsoffor

Fler blogginlägg från Retromania

Senaste artiklarna från Härligt Hemma