Veckans husmorsknep: Så enkelt tar ni bort tuggummiklet!

Bloggen Retromania har flyttat till www.retromania.se, häng med dit vetja!

 

Nu måste jag dela med mig av ett sådant där superdupertips igen! Den här gången gäller det tuggummiklet. Har ni varit med om att era kids tappat ett tuggat tuggummi typ i bilsätet eller soffan eller annat asjobbigt ställe att få ett riktigt inkletat tuggummi på? Jag antar det. Själv har jag råkat ut för det mer än en gång. Och vad sjutton gör man när det är lite för stora ytor för att stoppa i frysen?

Jo, man häller sprit på. Ja, typ Vodka alltså. När du har duttat på rejält med sprit på tuggummit låter du det bara verka en stund och sedan är det bara att ge sig på klibbet med en trasa. Nu kommer tuggummit korva ihop sig, släppa och gå bort! Like magic! Nästan lika häftigt som när man trollar bort blåbärsfläckar, om ni minns? Annars kan ni läsa om det HÄR

IMG_1285

Fler blogginlägg från Retromania

Senaste artiklarna från Härligt Hemma