Svenskt Tenn-kuddar löser alla relationsproblem

Om jag gillade Bianca Meyer redan innan så expanderade den känslan något enormt när jag läste det hon skrev om sin mamma på instagram. ”I morgon kommer jag säga något snäsigt igen, förmodligen redan i dag! Är för elak mot henne ofta trots att hon gör ALLT för mig och mitt barn. (–) Att hon inte hyllas varje dag av mig och samhället är den enda feminism jag är intresserad av. Jag kommer givetvis inte säga detta till henne utan bara skriva det här.”

Det kunde vara mina egna ord om min mamma som trots att hon skulle offra precis allt för mig måste lyssna på mina dagliga rants.

Tack vare att jag gillar Bianca så mycket blir hennes nya relationspodd det naturliga valet när kärleken efter en veckas roadtrip – där jag tvingats utstå okvädesord av typen jag är ditt ambulerande horhus, din genpool tar slut med mig, jag är den första som tar ett samhällsansvar och sätter ner foten – övergått i det ofrånkomliga hatet.

Bianca och Jonatan gifter dig judiskt är enligt dem själva lite som P1:s Allvarligt talat fast med en lägre intellektuell nivå.

I podden lär jag mig att det är inga problem att vara en fuckup om man har pengar, att det är okej att kuppa in ett barn (något som är skönt att höra eftersom jag själv gjort det på ett mindre snyggt sätt), att det har en viss verkshöjd att med grus från sin mamma Cecilia Hagens tomt skriva Je t’aime på flickvännens sovrumsgolv och att det är oattraktivt att ha för starka känslor – och det är här jag i smyg önskar att mitt eget fuckup tar till sig Jonatans expertråd att man löser sitt känslogegg genom att köpa Svensk Tenn-kuddar till tjejen ifråga. Biancas ordination mot alltför stora känslor är att ta i från tårna och sedan försvinna. Mitt eget tips är inte bara kuddar från Svenskt Tenn utan jättelika kuddar från Svenskt Tenn. Eller vad som helst från Svenskt Tenn skulle jag påstå löser alla relationsproblem. Så nu hoppas jag att det avslutande stoppet på vår roadtrip blir Strandvägen, Stockholm. Naturligtvis har jag redan preppat gps-en.