Startsida / Inlägg

Ljus eller mörk

av Alex Schulman
Skärmavbild 2011-11-15 kl. 11.46.07.png

Idag kom vår hantverkskoordinator Hannu till oss med två nya färgprover, till badrummet. Två olika nyanser av mintgrönt, påstod han. Jag uppfattade den ena som vit och den andra som, ja, nån färg i alla fall. Jag vill inte ha vitt badrum som jag föreslog färgen till höger. Amanda sa att hon tyckte bättre om den vänstra.

 

Skärmavbild 2011-11-15 kl. 11.45.54.png

Hannu gick runt med förgproverna och ställde sig vid fönstret, för han menade att vi skulle titta på dem utifrån motljus, eftersom det kommer finnas sånt ljus i badrummet också. Jag tyckte fortfarande att den mörkare var finare. Amanda sa: ”Den ljusa är mycket vackrare.”

 

Skärmavbild 2011-11-15 kl. 11.45.42.png

Han gick till en annan yta och jag blev mer och mer bestämd på min sak: Den ljusa är tråkig, den mörka är spännande. Amanda sa: ”Det är inget snack – vi tar den ljusa!”

 

§Skärmavbild 2011-11-15 kl. 11.45.30.png

Och Hannu sa: ”Bra, då är det bestämt.” Och jag blev lite vred och frågade: ”Jag ska väl också vara med och bestämma. Jag bestämmer lika mycket som min fru.” Och då reagerade de på sättet som ni ser på bilden.

Jag ger dock inte upp. Ni har väl god smak? Har jag er med mig här? Skriv i kommentarsfältet vad ni tycker så ska jag visa min fru det sen i triumf!!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB