Home page / Post

Linda & YOU

by steveterry
4okt

Its been a great and intense day at YOU today…fun!

One of our clients today was the amazing Miss Linda Hallberg! Make-up artist and blogger extraordinaire:) Linda was the winner of “Best Beauty Blog” this year at the VeckoRevyn Blog Awards…for example;)

Linda came to visit Sarah for her new (very hot) colour!

Anyway…when I got home I saw that Linda had blogged about her visit and I got so happy!

I asked Linda if I could share it with you guys!

So here it is…(the photos are Lindas own) nice hu!

Linda Hallberg…

Kom ganska nyligen hem från frissan.. alltså GUUUD vad jag älskar att jag har hittat en frisör som kan mitt hår! Det är ju många som frågar vilken färg jag färgar mitt hår med, men jag färgar hos frisör (tyvärr). Salongen jag går till heter YOU och ligger på Birger jarlsgatan i Stockholm. Sara, som jag gör mitt hår hos är helt jävla amazing på färg!

Jag gick ju från min koppriga ombre, till nästan gråbrunt, och jag älskar det! Råttfärgat är tydligen hett just nu!

Jag har använt/I’ve used

MUS Cake eyeliner black

No7 Fanomenal lashes

Velour lashes You complete me

Läppar/lips

Sleek makeup lip4 palette mardi gras (den lila i paletten)

Kinder/cheeks

NARS blush boys don’t cry

MUS Wonder powder Sinai

Alex Schulman Angelica blick Backstage believe bob Caroline Roxy crazy David Hellenius inspiration interview Make over Marie Serneholt Noomi Rapace NYFW Petra Tungården short hair the YOU way tips titiyo wet look
 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Jennifer Snårbacka och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Visiting Address: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org No: 556100-1123
 • VAT No: SE 556100-112301
 • Contact: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Customer service: tipsa@aftonbladet.se
 • Telephone: 08 725 20 00
 • FOLLOW US

© Aftonbladet Hierta AB