Startsida / Inlägg

Snart dags

av Jens Jadbäck

Då var det snart dags att bege sig mot Arlanda och vidare till staterna. Nästan helt klar med packningen och bankrullen kan nog inte boostas mer nu.

Hittills i år har spelet gått riktigt bra för oss båda. Förutom att jag vann ett Vegaspaket när jag redan hade bokat resan har även det övriga spelet flutit på fint. Lisa har med sig sin fina vinst från Poker Hispano Tour i Costa Rica och vi är redo att möta fisken i Las Vegas.
Lite typiskt att den svenska sommaren verkar komma precis nu när vi åker bort nästan en hel månad… Men man ska inte klaga, vi har fått fruktansvärt mycket sol i år. Har redan blivit ett antal solresor på grund av den grymma vargavintern som rådde här hemma.

Det är miljoner småsaker att tänka på så jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva. Planerna för resten av sommaren är redan lagda, det blir klubbturné, Gotlandsvisit med mera. Kul att alltid ha något att se fram emot, men samtidigt stressande.

Nu får ni ha en riktigt trevlig midsommar så rapporterar vi vidare från Sin City i veckan.

jens_8bit.png
 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB