Startsida / Inlägg

En vit månad

av Ola Brandborn

Alla har vi våra laster, min är Coca Cola, som jag dricker alldeles för mycket av. Då och då får jag för mig att sluta med denna sockerdricka. Efter en halv dag blir jag sur och får ont i huvudet, efter en dag eller så har jag stora besvär. Men när jag håller upp i en månad så tappar jag vikt. Nu är det i alla fall dags igen, ingen läskeblask förrän den första november!

Pokerspelare är ju sugna på propbets, och för att tvinga mig hålla mitt löfte så slår jag vad med mig själv. 1000 kronor till barncancerfonden för varje Coca Cola-dag under den här tidsperioden.

Någon mer som vill slå vad? Det blir jobbigt under SM på Malta nästa vecka, jag brukar dricka mycket läsk när jag spelar poker

ola_8bit.png

 • Tjänstgörande sportredaktör: Elin Wieslander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB