Startsida / Inlägg

Stress och sponsring

av Jens Jadbäck

Nu är det mycket stress i mitt liv. Och alltid, alltid när jag tänker skriva ett nytt blogginlägg så har någon av mina kollegor preciiiis gjort det. Jag får skita i det och elt enkelt skriva när andan faller på, annars blir det inte så bra.

Ola tänker sluta med cola skriver han. Pfft. Piece of kaka säger jag. Själv har jag varit snusfri i exakt 20 dagar – och det under en stressig arbetsperiod. SM står för dörren, PokerAllsvenskan pågår för fullt och jag försöker komma ikapp med pappersarbetet från sommaren. Utan snus. Men det funkar.
Nyckeln är att jag bestämde mig själv. En dag fick det helt enkelt vara nog. Jag tror inte att det funkar att sätta ett datum längre fram och säga ”DÅ ska jag sluta”. Man måste få insikt och när man får den så lägger man helt enkelt av eller trappar åtminstone ned.

Jag är fortfarande i valet och kvalet om man ska spela SM. Problemet är att det antagligen kommer att vara ett riktigt starkt startfält. Hade det varit lite fler kvalare så hade det varit ett alternativ att köpa in. Jag får ta en titt på startlistorna på plats och bestämma mig då helt enkelt.
I år har jag faktiskt drivit igenom en sponsring till SM. Det är ovanligt att jag gör det, militant sponsringsmotståndare som jag är, men den här gången är det verkligen befogat. Jag ska inte avslöja vem det är men förmodligen är det det bästa namnet som finns att sponsra till just SM.

Vem det är kommer att kungöras på förstasidan vilken dag som helst…

jens_8bit.png

 

 • Tjänstgörande sportredaktör: Jörgen Källström
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB