Startsida / Inlägg

Jag har mött min överman!

av Ola Brandborn

Förra gången jag var på Malta, för ganska exakt ett år sedan, hade jag en lustigt krånglig resväg dit via Tallinn och London (med flygplatsbyte). Vi började snacka lite konstiga resrutter på ett forum (spelapoker.se), och jag måste villigt erkänna mig besegrad! En av Pafs kvalare, Juha-Matti (eller Fulla Finnen som han går under som smeknamn) tar sig ner till Malta för årets SM genom att åka till Sicilien med Vingresor, sova över där, och ett dygn senare ta båt sista sträckan! Respekt!

Jag är faktiskt avundsjuk, och då undrar ni säkert om jag är galen? Nej då, det är bara det att jag anser att ”målet för resan liksom inte är målet, resan i sig är målet”. Det är väl fantastiskt att kunna se Sicilien på vägen till Malta? Alldeles för många pokerspelare tar inte chansen att resa runt lite i samband med en pokertrip, själv brukar jag hyra en bil och köra runt lite på resmålet en dag eller två.

När jag skriver det här är det en timme kvar till mitt flyg går till Malta. Hur jag flyger? Vanlig vanilj-resa med SAS direkt Arlanda-Malta, ingen spännande smak alls. Det är nästan så man skäms!

ola_8bit.png

 • Tjänstgörande sportredaktör: Johan D Lundin
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB