Startsida / Inlägg

Spela SM eller inte?

av Jens Jadbäck

Då sitter man på ett Malta med växlande molninghet. Inte sådär jättevarmt men inte kallt heller. Lagom helt enkelt. Jag funderar på om man skulle ta och spela SM. Jag har inte ens försökt kvala in eftersom tjejen kvalade för fullt vilket gjorde att jag då inte kunde spela samma turneringar.

maltabalkong.jpg
Dagens väder i S:t Juliens

Återstår då att köpa in. Men å andra sidan, värdet i SM lär ju inte vara så bra; väldigt många proffs som lirar turneringen ”av princip”. Det finns sådana som menar att det ändå är bra värde eftersom det finns så många kvalspelare med.

Äh, lär väl bli så att man lirar eftersom det är så tråkigt att inte göra det. Dessutom måste man ju tro på sig själv, tro att man verkligen har kapacitet för att vinna en sådan turnering. Kanske därför pokerspelare har lite bättre självförtroende än andra?

Många duktiga spelare med på planet på nedvägen. Nalle Hedlund, Per Hildebrand, Ola, Hatten mfl. Får väl försöka hålla mig undan från dem. Utom från Ola, honom ligger jag nog + på genom tiderna. Åtminstone i turneringschips räknat.

Ska försöka lira dag 1a OM jag lirar. Har visserligen hört att det skulle vara bäst värde dag 1b men man får ju en extra vilodag om man går vidare från 1a. Aja, time will tell…

Tommy Terror med lillebror har också dykt upp. Kul att se grabbarna igen. Historier om deras hyss och upptåg kommer säkert vad det lider. Under tiden kan jag berätta att även Tok-Mackan har landat – iförd gymnastikskor. Det är inte alls hans stil om vi säger så. Det visade sig att han varit på fest i Italien tillsammans med Glenn Strömberg där han fått två par nyinköpta skor ”vaskade”. Osis.

jens_8bit.png
 • Tjänstgörande sportredaktör: Jörgen Källström
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB