Startsida / Inlägg

Reaktioner på snälla listan…

av Jens Jadbäck

…blev det nästan inga. Jag är inte förvånad, jag visste att det skulle gå över huvudet på vissa. De få reaktioner som kom var dock till stor del positiva. Jag är fortfarande övertygad om att ett trevligt klimat går att nå i pokersverige.

Jag vill dock passa på att citera mig själv: ”Min uppfattning om personer jag tar upp, vare sig den har varit bra eller dålig, har inte förändrats. ” Kan väl inte bli mycket tydligare än så? Nåja, det fina med den här listan är att de som har skrikit högst också har bekräftat behovet av en snäll lista. Alla borde äta mer pepparkakor.

När vi ändå är inne på kost så kan jag rekommendera lite omega 3 också – logiken är det många som har svårt med märker jag.

jens_8bit.png

 

 • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB