Startsida / Inlägg

Thorson och SvS

av Ola Brandborn

William Thorson blir Svenska Spels nya ambassadör. Oj, det var verkligen verkligen oväntat! När man tänker efter så är det nog ett väldigt bra äktenskap för båda parter… det var väl säkert en av anledningarna till att William inte var och spelade Poker-SM på Malta.

Men, från att gå från en sajt som jobbar på en fri marknad till en sajt som vill förbjuda all konkurrens och förbjuda svenska Internetspelare att ens besöka utländska webadresser? Personligen skulle jag ha lite svårt att övertyga mig själv till ett sådant byte. Å andra sidan lär jag aldrig få frågan från Visby heller.

ola_8bit.png
 • Tjänstgörande sportredaktör: Elin Wieslander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB