Startsida / Inlägg

EPT Vienna

av Lina Olofsson

Dag 1a av EPT Wien här på Hofburg Palace. Jösses vilken spellokal. Jag tror aldrig vi varit i någon vackrare. Eller rättare sagt så VET jag att vi inte varit det. Det är som att vi skulle spela i Storkyrkan eller inne på slottet i Stockholm. Ja så vackert är det med fantastiska utsmyckningar på väggar och i hela taket, stora kristallkronor och fönster från golv till tak.

Igår efter att ha landat hängde jag med Jason Lavallees mamma Colleen. Världens skönaste tjej. Jason hade fullt upp med att spela men vi roade oss så bra på egen hand. Lite vin, shopping inne på Swarowski där de bjöd på Möet och sen middag med en massa sköna pokermänniskor på en makalöst bra restaurang i muséekvarteren. Sen spelarfest men vid det här laget var jag som knappt druckit senaste månaderna redan lite för överförfriskad och bad min vän Marc att se till att ta mig hem 😉 Väl där lyckades jag med konststycket att beställa frukost via roomservice. Så sjukt skillat kan jag meddela även om det var lite överambitiös beställning de kom upp med i morse men antar det är vad som händer när man kryssar i ALLA rutor på beställningstalongen *s*.

bild 2
Inne på Swarowski

bild 3
På väg till restaurangen igår hittade vi en aningen annorlunda väggmålning…

bild 4
Hittade två vänners härliga vänner (dom hittade mig, jag hittade knappt mig själv igår) Fredrik och Stina på spelarfesten som hölls på The Box

1236898_10152687039594622_280339304_n
Jason, Colleen, jag och Carter på festen igår

1958468_10151970720162097_1517206726_n
Skillad beställning va?

Uppdateringar härifrån hittar ni som vanligt på Starsbloggen! Heja Lasse Tungel som sitter på finalbordet i Eurekas €2k High Roller!

EPT10Wien_ME_dag1a_Tungel_Martin_2 byline_lina_olofsson
 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB