Startsida / Inlägg

Välkommen tillbaka Erik!

av Lina Olofsson

Vi var lite oroliga när pappa Dan lämnade oss här i Superbloggen men in kommer nu istället härliga Valterego! Kul och välkommen! Det kommer dessutom att bli lite mer debatterande i bloggen eftersom vi kommer att snacka om det som skrivs på Aftonbladets pokersida och om jag känner herrarna Rosenberg, Andersson och Lindell rätt så är de åsiktskanoner av hög klass 😉

Jag befinner mig just nu i London för konferens med PokerStars under två dagar framöver. Tog en tripp till Brighton när jag ändå var här för att hälsa på min goda vän Mad Harper. Mad är, för den som inte känner till henne, mediakoordinator på EPT-touren och har varit det sedan den startade i Barcelona säsong ett. Hon är en av grundstenarna till att touren blivit så populär som den är och är den som ser till att media världen över hela tiden har information om turneringen såsom chipcounts, bilder, vinnare, resultat…ja vad du kan tänkas behöva för att kunna skriva om turneringen ser hon till att du får. Numera gör hon sitt jobb från England eftersom hon tröttnade på att resa så ofta efter att ha gjort det elva år. Det blev sjukt tomt för mig dock eftersom vi suttit jämte varandra i nästan tio år under alla dessa turneringar. Men som sagt nu har jag fått en liten Mad-dos efter att ha spenderat 1,5 intensivt dygn tillsammans hon, jag och två andra tjejer som också jobbar på touren.

Efter att ha ätit en härlig middag igår tog vi oss bort till Mads favoritsysselsättning på måndagarna. Hon deltar då i ett pub poker game där ett 30-tal riktiga original samlas varje vecka för att dricka lite öl och lira lite kort. ”Vi spelar poker men alla kommer hit för att umgås”, skrattade en av killarna till mig igår när jag i en av alla rökpauser de var tvungna att ha *skratt* när jag sa att det var länge sedan jag spelade med ett så härligt gäng.

IMG_9082Jag, Laura från GPI och tidigare presentatör för PokerNews, Gloria som jobbar mot den italienska marknaden för PS samt Mad

När jag säger original så föreställ er Spike i Notting Hill eller någon av de som är med i Full Monthy. å får du en känsla av grabbarna grus. Hur som helst så var det verkligen en av de roligaste pokerkvällar jag upplevt någonsin och inte gjorde det saken sämre att vinna hela alltet. Nu spelade vi om väldigt få tändstickor eftersom dom i England har lite samma problem som oss i Sverige även om det inte finns ett monopol att stångas mot.

IMG_9076

IMG_9079Dealerknappen här i skepnad av ett glasunderlägget från Amstel…

Nej, det är dags att hoppa i min gigantiska härliga hotellsäng och få mig några timmars sömn. Frukost på tok för tidigt, till och med för en småbarnsmamma, imorgon innan en låååååång dags seminarium.

IMG_9101 byline_lina_olofsson
 • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB