Trend o träning

Inspiration för dig som älskar träning och hälsa

Startsida / Inlägg

Frukost och framgångsrika kollegor

av Anna
Dagens glammiga träningsoutfit från Casall.

”Du är vad du äter och blir som de du umgås med”. Sistnämnda pratade en säljcoach med oss om vid träffen med Artndt´s PT-Nätverk – att omger man sig med framgångsrika personer blir man det lättare själv. De har ju nyckeln. Nu är det verkligen inte så jag väljer mina vänner och mina nya kollegor har jag inte själv bestämt, men de är både fantastiskt trevliga tjejer och beundransvärt framgångsrika…

PT-Fia och Lofsan – båda stora träningsbloggare och duktiga PTs ska nu träna kunder på Rosa Skrot precis som jag. Nu kommer inte jag vara där på heltid, men snacka om inspirationsexplosion att jobba med så peppande tjejer i en så häftig miljö. Vad roligt det ska bli 🙂

Du vet väl att du kan boka mig som PT och köra igång när som helst? Jag har många lediga tider, framför allt dagtid (Rosa Skrot har ett förmånligt dagkort), så det är bara att välja och vraka.

Du blir vad du äter då? Ja, idag är jag en snuskigt god och söt skål kesellamix och bär. Blandade jag en skopa Whey-100 vanilj med 1 dl kesella och tryckte ner havregryn och linfrö. Toppade med hallon och blåbär och åt ihop med te, mandlar och äpple. God morgon!

 • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Jennifer Snårbacka och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB