Startsida / Inlägg

V86-Tips Solvalla

av MLipovac

V86 är tillbaka på Solvalla och det ser riktigt spännande ut på förhand. Tycker man fått ihop en riktigt rolig omgång som ser öppen och spelvärd ut. Jag tror att man kommer få riktigt bra betalt på åttan om man prickar in den. Omgångens bästa singelstreck har en riktigt bra uppgift framför sig, jag tror hon är stenklar. Chansspiken har ett krånglit utgångsläge men löser det sig så är han starkast. Dragen får ni inte missa, dem ska ge oss pengarna. DD-förslag hittar ni längre ner på sidan, väljer att hoppa över favoriten i DD-1 då jag tror han kan få svar, ni hittar även ett rolig DD-förslag. Kommer öven att spela ett andelsspel ikväll där andelen kostar 75kr, länk hittar ni längst ner på sidan om ni vill köpa in er. Mot 8 rätt!


Bästa singelstrecket

10 Sangria Knight (V86-3) gjorde ett bra lopp senast men fick ge sig till slut. Jag gillade intrycket på henne och ikväll möter hon ett mycket enklare motstånd än senast. Formen är på topp och får Peter en bra start och kör offensivt direkt så blir jag inte förvånad om han övertar ledningen. Därifrån tror jag inte hon förlorar detta, skulle hon få ett rygglopp så avslutar hon bra och jag tror hon har en väldigt bra uppgift framför sig.

Chansspiken

12 Alorac Mathbell (V86-4) var tillbaka efter två månaders uppehåll senast och levererade direkt. Han gav Qahar Q.C en match på upploppet och var förbi men sen tog krafterna slut och han fick se sig slagen. Jag tror han kommer vara förbättrad med loppet i kroppen och kör Westholm någorlunda smart så tror jag på väldigt bra chans. Utgångsläget är tråkigt men jag tror det kan bli bra fart i främre träffen och då bjuds bakspårhästarna in och då står ingen emot honom. Riktigt rolig chansspik till 11% i skrivande stund.

Dragen

10 Tro Lo Lo (V86-1) har riktigt bra form och var ute i ett tufft V75 lopp senast, hon fick vandra i dödens då och det är verkligen inte hennes likör. Ikväll tror jag hon kan få en perfekt ryggresa och då blir hon riktigt farlig till slut.

5 Supermans Girl (V86-2) är en skräll i kvällens öppnaste lopp, jag tycker man ska ta med så många man har råd med. Jag gillade intrycket på henne senast när hon speedade till seger. Möter tuffare motstånd nu men med rätt lopp kan det räcka hela vägen.

2 Global Trustworthy 8 Dominion Beach (V86-7) är två hästar jag måste plocka med. Favoriten 3 Diamanten har varit ruskigt bra i dem senaste starterna och skulle Jorma släppa ledningen så är nog loppet över. Jag hoppas Jorma väljer att köra i ledningen med 2 Global Trustworthy för då blir det ett riktigt roligt lopp att kolla på. Hästen har fått två lopp i kroppen efter lång paus och sett fin ut. Formen börjar komma och från ledningen tror jag han kommer ge favoriten en riktigt match. Skulle det bli körning mellan dessa två, då måste man plocka med några till riktigt fina fyraåringar. Den jag varnar för är 8 Dominion Beach som jag vägrar släppa. Har jagat honom i hans tre senaste starter men inte fått betalt. Ikväll är han streckad på 1%, det tycker jag är ett skämt. Han har hög kapacitet och kan Johnny få ner honom i ett bra slagläge och dem andra kör där fram, ja då kommer han fälla många till slut, kanske alla!

Spelstopp på V86 är 19.20


Dagens Dubbel-förslaget: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,8

DD-2: 7,12

Roliga DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats (låg insats)

DD-1: 8 Dominion Beach

DD-2: 12 Cexter Bob

Spelstopp för DD är 21.25


HÄR kan ni köpa in er på min andel för endast 75kr!

Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB