Startsida / Inlägg

DD-Tips Halmstad

av MLipovac

Ny vecka och jag jagar nya vinster. Måndagen bjuder på intressanta tävlingar från Halmstad och jag har hittat ett bra singelstreck i avslutningen som jag tror på. I inledningen får vi se en av kvällens största favoriter som jag vill gardera för det kan kosta att komma till ledningen och då kan han vara sårbar. Häng med!

DD-1 (1609m auto)

5 Canappealformore blir storfavorit i inledningen men det köper jag inte riktigt, visst är det kanske bästa hästen och han har ett lopp i kroppen men jag tror att det kommer kosta att komma till ledningen i detta lopp. Han har kapaciteten att klara det ändå men jag tycker han ska garderas. Mitt tips går istället till en skräll och det är 2 Crazy Year Ås som jag tror är den som sitter i ledningen. Han har inte lyckats i årets två starter men ikväll ska han gå barfota och det ger honom en extra växel. Thomas Uhrberg kör bra från ledningen och jag hoppas han kör där för då är chansen god att han rinner undan. 8 Broadway Appolo gynnas om det blir körning från början, Johan låter uppåt med honom och jag hoppas han lättar i balansen för då tror jag han blir ännu bättre. Tråkigt utgångsläge men han var ute mot tuffa hästar i sin debut i Sverige och med ärttå ryggar och fart är han med i segerstriden. 3 New Star Power har avslutat bra och är värd en seger snart, från ett bra utgångsläge kan det vara dags ikväll. Plockar med 1 Dencos Nemo Kilab som var bra i ett kvallopp från ledningen, jag tror inte på någon ledningen ikväll men skulle han hitta rygg på ledaren då blir han farlig med lucka till slut.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen har jag hittat mitt singelstreck och det är 1 Amphibian Madness. Höön gjorde många fina lopp förra året och har sett riktigt fin ut i årets starter. Senast var hon ute i uttagningen till Drottning Silvias Pokal och kom trea, väldigt nära en finalplats. Jag tror hon försvarar ledningen här och då tror jag hon har bra chans att leda runt om. Kusken vinner inte jätte ofta men jag tror han löser det ikväll.

DD-förslag: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,2,3,5,8

DD-2: 1 Amphibian Madness 

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 2 Crazy Year Ås

DD-2: 1 Amphibian Madness

Spelstopp för Dagens Dubbel är 20.53

Har ni spelat en DD? Diskutera nedan!

Glöm inte att köpa in er på mitt system till V75 på lördag. Trycker ni på länken nedanför så kommer ni till bolaget direkt.

http://tillsammans.atg.se/inbjudan/TQHT-H8W5-21456

Lycka till! /MLipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB