Startsida / Inlägg

DD-Tips Romme

av MLipovac

Ny vecka och nya vinster jagas. Vi börjar veckan på Romme som står som värd för dubbeln och vi får se två fina stolopp. I inledningen tror jag storfavoriten kan få en jobbig resa och är sårbar, jag har hittat roliga motbud som kan skrälla. Mitt singelstreck hittar ni avslutningen och hon är inte ens favorit. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

14 Nirvana Broline blir ganska stor favorit i inledningen och det köper jag inte, visst hon vann näst senast men jag tror det kan spöka från bakspåret och att resan kan bli tung och då blir det jobbigt för favoriten. Hon är bara ett graderingsbud för mig. Mitt tips går istället till 11 Feria De Mayo som hade vunnit mot favoriten näst senast om hon inte galopperat på upploppet. Jag är såklart lite orolig för galopperna men senast såg hästen bättre ut och får hon en bra ryggresa då tror jag hon fäller alla till slut. 6 Walkyria Race kan också blir farlig med rätt rygglopp, ska med tidigt på kupongen. Dem här tre märrarna spelas mycket mer än dem andra och därför vill jag plocka med tre roliga skrällar i loppet. 8 Lisa C.D är ledaren i loppet tror jag trots det tråkiga utgångsläget, hon är snabb ut och skulle hon få dämpa en bit så kan det räcka hela vägen. 7 Maidonna kom fel på det senast och kom aldrig in i loppet, formen finns där men läget är chansartat igen men med rätta flytet är hon med långt fram. Sist strecket jag tar med är 10 Diora From My.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen blir 8 Alvena Take It favorit och det förstår jag inte, visst hon är riktigt bra och vann senast efter en tung spurt till slut. Jorma Kontio upp idag är ett minus och från ett tråkigt läge så väljer jag att gå emot! Mitt singelstreck är istället 2 Unique Julia som jag trodde skulle bli favorit ikväll (hon kanske blir det till spelstopp). Hon har fått två lopp i kroppen, det första satt hon kvar med krafter sparade och senast gick hon i rygg på 8 Alvena Take It men kunde inte ro på henne. Nu är det framspår och jag tror hon sitter i ledningen och därifrån går hon bäst. Jag tror att Torbjörn avslutar denna omgång och väljer att singelstrecka utan att tveka.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 6,7,8,10,11,14

DD-2: 2 Unique Julia

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 11 Feria De Mayo

DD-2: 2 Unique Julia

Spelstopp för Dagens Dubbel är 20.53

Har ni spelat en DD? Diskutera nedan!

Glöm inte att köpa in er på mitt system till V75 på lördag. Trycker ni på länken nedanför så kommer ni till bolaget direkt.

http://tillsammans.atg.se/inbjudan/TQHT-H8W5-21456

Lycka till! /MLipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Johan Lundin
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB