Startsida / Inlägg

DD-Tips Gävle

av MLipovac

Gävle står för kvällens dubbel och vi får se två intressanta lopp. I inledningen ett snabblopp där det finns en klar favorit som jag tror höjer sig över mängden, en toppchans. I avslutningen en spårtrappa över lång distans, jag plockar med några stycken och hoppas på skräll. Nu kör vi!


DD-1 (1640m auto)

6 Get A Winner blir klar favorit i inledningen och det tycker jag han skall vara. Han har fått två genomkörare efter paus och nu är det dags att plocka första segern för i år. Senast var han ute på V86 och då körde Ulf offensivt och försökte kuppa sig till ledningen men fick svar av Mealby Dealer som svarade för en topp insats och vann loppet. 6 Get A Winner fortsatte att kriga på och gav verkligen allt och kom trea. Ikväll tycker jag han möter ett enklare gäng och ger Ulf honom en bra resa bara så tror jag han är starkast. Skulle ni gardera så känns det väldigt öppet bakom. Jag spikar iallafall!

DD-2 (3140m auto)

I avslutningen får vi som sagt se en spårtrappa över lång distans och tipset går till 13 Rorri Bris som är bästa hästen i fältet på kapacitet, utgångsläget tråkigare men han är härdad i tuffa gäng och kan bara vara bäst ikväll. 1 Giresse Boko tycker jag är väldigt intressant ikväll. Han gick bra senast som femma från ett omöjligt läge mot Global Trust. Pratade med Markus och han lät uppåt och hoppades på en bra resa på innerspåret och sedan lucka, då kan han vara  med väldigt långt fram. 2 Digital Import gjorde ett bra lopp i debuten för Westholm, han gick i dödens nästan hela loppet och slutade tvåa. Nu har han fått ett lopp i kroppen och jag tror vi kan få se honom i ledningen tidigt, där kan han bli svårslagen. 15 Tyron Power gjorde det okej senast på V75. Nu har han det sämsta utgångsläget men Oskar är duktig och löser det sig kan han räcka hela vägen. 3 Number One Face vann senast efter en snygg styrning av Oskar Kylin-Blom på just denna distans, nu hoppar Ulf upp i sulkyn vilket är ett plus. Från ett bra utgångsläge måste han med på kupongen. Sista strecket ger jag 12 Jeppe Yamoz som avslutade bra senast och älskar lång distans. Att Örjan sätter i sulkyn gör det inte sämre och han blir riktigt spelvärd till 5% med Örjan första gången.


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 6 Get A Winner

DD-2: 1,2,3,12,13,15

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 5 Get A Winner

DD-2: 13 Rorri Bris

Spelstopp för DD är 20.53

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB