Startsida / Inlägg

V86-Tips Jägersro/Solvalla

av MLipovac

Dags för veckans V86-Xpress och denna gången delas omgången av Jägersro och Solvalla. På båda banorna får vi se en storfavorit som har en bra chans att leda sitt lopp runt om. Jag tror mer på favoriten på Solvalla och utnämner honom till omgångens bästa spik. Chansspiken hittar vi på Jägersro, det är dags för honom att vinna ikväll. Dragen får ni inte glömma för dem ska ge oss pengarna. DD-förslag och V86-podd hittar ni längre ner på sidan. Mot 8 rätt!


Bästa singelstrecket

2 Västerbo Highflyer (V86-6) har fått två lopp i kroppen i år som gjort honom gott. Jag tror han börjar nära sig toppformen och ikväll har han en passande uppgift framför sig. Det låter väldigt positivt från stall Zet och jag tror han leder detta runt om. Han öppnar bra och sida vid sida håller han ut dem värsta motbuden och sedan ser jag inte någon som kommer gå fram och tryck spå honom. Örjan får dämpa och köra till slut och ta en säker seger.

Chansspiken

9 Hank Von Håleryd (V86-7) hade ett omöjligt läge i V75-finalen senast men gick en väldigt stark slutrunda och ikväll tror jag det är dags för honom. Han har tränat väldigt bra och man ska köra med jänkarvagn ikväll igen. Han har ett perfekt utgångsläge då han går i rygg på favoriten som är startsnabb, han kommer sitta bra till och när Johan sätter in slutstöten tror jag ingen står emot honom. Jag tror dessutom det kan gå undan från start och det gynnar honom.

Dragen

11 Cash Converter (V86-1) tror jag hoppade bort segern senast, han såg ruskigt fin ut innan galoppen och jag tror det kan bli snabb revansch ikväll. Kan Söderkvist få han felfri, då tror jag han kan mosa detta gäng, han trivs utmärkt på distansen och till 8% är han riktigt spelvärd.

9 Touch Of Elegance (V86-2) gör årsdebut efter längre vila och lite skador. Hon är i bra ordning enligt stallet och jag tror vi kommer få se en bra insats. Utgångsläget är inte så tokigt då hon kan få en bra resa i kön och med hennes vassa slutspurt kan hon fälla många. Hon vann sin årsdebut förra året från bakspår med Kenneth, vi kanske får se en repris?

10 Alorac Mathbell (V86-8) galopperade nog bort en V75 seger senast. Det är en häst jag alltid har gillat men han har galopperat och haft andra hyfs för sig på sistone. Kan Jörgen få honom på bra humör ikväll, då tror jag han är starkast i avslutningen. Bakspåret gör inte så mycket då han inte är snabb ut, han kan låta dem andra köra från start för det tror jag dem kommer göra. Det gynnar honom och då flyger Jörgen lågt med sin 9% och avslutar omgången.

Spelstopp på V86 är 20.30


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 9 Hank Von Håleryd

DD-2: 1,2,3,4,5,10

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 9 Hank Von Håleryd

DD-2: 10 Alorac Mathbell

Spelstopp för DD är 21.40

V86-podden med mig och Niclas hittar ni HÄR!

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Johan Lundin
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB