Startsida / Inlägg

V75-Tips Charlottenlund

av MLipovac

Extra V75 på Charlottenlund idag och vilken omgång dem har fått till, tycker den håller bra klass. I dem avslutande loppen får vi ett riktigt öppet stayerlopp där det finns många om budet och sedan i avslutningen får vi se dagens höjdpunkt Copenhagen Cup. Jag hittar dagens bästa singelstreck i inledningen direkt och sedan får ni inte glömma bort två roliga drag som måste med på kupongen. Nu kör vi!

Bästa singelstrecket

4 Diadora B.R (V75-1) tror jag har en toppchans i inledningen, hon var bra senast nere på Vincennes mot tuffa hästar. Jag tror att hon kommer till ledningen i ett tidigt skede och sedan är hon hästen att slå. Christophe Martens kommer inte upp till Danmark för att vara med bara, han kommer gasa och jag inleder med ett singelstreck!

Dragen

9 Staro Ivy League (V75-4) gör sin andra start för Peter Untersteiner, i den första vann han efter att ha fått ett perfekt lopp men jag tror han gått framåt med loppet i kroppen. Man ska sätta på jänkarvagnen idag och det är ruggigt intressant. Glöm inte honom!

5 Cash Converter (V75-6) har jag trott på innan och jag väntar på att han ska få vinna. Senast var han inte bra men med Goop upp, ett bra utgångsläge och 5% så måste jag bara ha med honom. Han kan få en riktigt bra resa och då är skrällen ett faktum.

Spelstopp på V75 14.30

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB