Startsida / Inlägg

DD-Tips Dannero

av MLipovac

Carmine Am hoppade tyvärr igår och där rök chansen på åtta rätt. Det reparerades dock med både raka och kombinerade dubbeln till 65 gånger pengarna. Ikväll tar vi nya tag när Dannero står för en midnattsomgång som ser intressant ut. På dubbeln får vi se två långlopp, ett varmblodslopp där mitt singelstreck har en bra chans att vinna och ett kallblodslopp där jag streckar en duo som jagar revansch. Det blir inga 65 gånger pengarna ikväll men vi hoppas på två rätt så får det ge vad det ger. Nu kör vi!


DD-1 (2640m volt)

I inledningen tror jag att Robert Bergh och hans högkapabla 1 Balfour har en passande uppgift framför sig. Senast var han ute i Silverdivisionen på Östersund mot Spitcam Jubb och Queer Fish från ett spår långt ut. Han hoppade direkt och tappade ganska mycket mark, Bergh körd ikapp fältet och följde Queer Fish i ryggen och blev tvåa. Han gick sista rundan på 09,5 och det är en ruggig upphämtning, frågan är om han inte vunnit utan galoppen. Gången innan vann han Örebro Intn’l när han från ledningen var ruskigt fin och gav inte en häst som Sauveur chansen. Ikväll är distansen passande och utgångsläget perfekt, detta leder 1 Balfour runt om. Värsta motståndaren står på tjugo tillägg och kommer få jaga men det tror jag han gör förgäves. Mosa dem Bergh!

DD-2 (2640m volt)

I avslutningen får vi se ett kallblodslopp där jag som sagt streckar en duo. En duo som möttes i senaste loppet där kvällens knappa favorit 9 Art Kjarvald drog längsta strået. Ikväll tror jag att någon av mina två får sin revansch. Tipset går till 10 Norheim Faksen och Jan Ove Olsen. Jag pratade med Jan Ove i förmiddags och han lät positiv inför kvällens start, han sa att han inte fick riktigt fästen på Hagmyren senast och därav galoppen. Han gjorde ändå ett riktigt bra lopp och utan galoppen hade han nog vunnit. Distansen ikväll är mer passande och går han bara felfritt så tror jag han får sin revansch. 7 Hulte Magnus fick dra tåget i tredjespår senast och slutade tvåa. Han står på tur för seger efter två raka andraplatser och kan han bara få ett rygglopp ikväll istället för att dra hela tåget så tror jag att han blir riktigt farlig. Min duo gynnas mer än favoriten av den långa distansen och därför väljer jag att plocka bort favoriten 9 Art Kjarvald.


Dagens Dubbel-förslaget: 2 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1 Balfour

DD-2: 7,10

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 1 Balfour

DD-2: 10 Norheim Faksen

Spelstopp på DD är 22.20

Lirat något i dag? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB