Startsida / Inlägg

V86-Tips Eskilstuna

av MLipovac

Dubbeljackpott på Eskilstuna ikväll och vi får se en riktigt rolig omgång. Jag tror det kan bli bra pengar trots några stora och klara favoriter. Den största favoriten får vi se i montéloppet och jag ställe mig i ledet och singelstreckar också, det är så stor skillnad på hästarna och denna straffspark ska Sofia sätta i öppet mål. Den andra spiken såg jag redan i helgen och snackade med tränaren och han var ruskigt uppåt. Dragen får ni inte heller glömma, utan dem blir det inga pengar. Ni hittar även DD-förslag och V86-podden längre ner på sidan. Jag gör även ett andelsspel där ni kan köpa in er, det kostar 75kr/andelen och delas på 25 andelar, länk finns längre ner på sidan. Mot 8 rätt!


Singelstrecken

5 Carmine Am (V86-2) tycker jag har en passande uppgift på pappret, han är kapacitetsmässigt bästa hästen i fältet och kan bara Markus få honom felfri så tror jag han vinner detta. Snackade med Markus i måndags och han var ruskigt uppåt, han tyckte det var en bra chans och jag håller med. Han ska ändra lite på balansen och köra offensivt, jag tror han vinner detta utan problem. Blundar lite i starten och sedan njuter jag av denna fina häst.

1 Nantucket (V86-3) har en straffspark utan målvakt som jag skrev tidigare, han är den bästa montéhästen vi har i Sverige och från ett perfekt utgångsläge tror jag han spårar detta runt om. Ledningen är inget måste i montélopp då det alltid kommer luckor så det löser sig om han inte tar ledningen direkt. Denna straffen missar du inte Sofia!

Dragen

8 Marlon Donvici (V86-1) var jag lite inne på senast på V75 när han hade spår tolv över kort distans, han gick riktigt bra till slut och jag tänkte att han måste jag spela i nästa start. Ikväll är nästa start men få drog han spår åtta såklart. Riktigt tråkigt men formen han har och lite lyft i loppet, då sänker han allt ikväll. Glöm inte honom till 4%!

7 Charrua Forlan (V86-7) har jag alltid gillat, han har fått tuffa lopp på slutet och mött riktigt bra hästar och gjort det bra. Kan bli ett tufft lopp ikväll igen men jag tror det kommer gå undan från start och då kan Hans-Owe få loppet. Till 5% är han riktigt spelvärd och ett måste på kupongen.

3 Mellby Dashing (V86-8) kanske inte är ett drag då hon är ganska betrodd men, jag har sån go känsla på henne ikväll. Senast sågade jag henne och rankade henne långt ner i ett ”sämre” lopp. Hon gick med skor och gjorde en okej insats. Ikväll har hon ett perfekt utgångsläge, skorna ska ryckas och Goop låter optimistisk. Ett måste på kupongen!

Spelstopp på V86 är 19.20


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,7,9

DD-2: 3,7

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 7 Charrua Forlan

DD-2: 3 Mellby Dashing

Spelstopp för DD är 21.25


V86-podden med mig och Niclas hittar ni HÄR!

Länk till ombudslaget där jag har min andel hittar ni HÄR!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB