Startsida / Inlägg

DD-Tips Jägersro

av MLipovac

Ikväll står Jägersro för tävlingarna och jag har hittat ett riktigt roligt drag på dubbeln, har snackat med tränaren och han förstår inte hur hästen kan vara så lite streckad. Jag går på honom men plockar med en till som jag följt ett tag nu. I avslutningen höjer sig en trio och jag tror det räcker med dem tre. Nu kör vi!


DD-1 (3140m volt)

I inledningen får vi se ett stayerlopp där Flemming Jensen och hans 1 Stud Muffin blir stora favoriter. Jag kommer chansa bort honom då jag inte lite fullt ut på honom och för att Flemmings stallform inte är på topp. Har två hästar på tillägg som jag tror mycket mer på. Tipset går till 9 Conny Sisu som just nu är streckad på 6%, ja ni läste rätt. Jag tycker det är helt fel och därför valde jag att ringa upp Veijo och kolla hur det var med hästen. Veijo svarade med att säga, jag förstår ingenting, hästen är i toppform och han trodde på bra chans. Man ska dessutom plocka av bakskorna på honom och köra offensivt. Han har betydligt bättre kunnande än vad raden visar och jag tror han kommer göra en riktigt bra insats ikväll. Stallformen är på topp och på den raka DD spikar jag. På den större kupongen vill jag ta med en häst, det är 4 Gambino Degato som kan avsluta ruskigt vasst. Han måste få sitt rygglopp för han är ingen häst som går ute i spåren och gör jobbet själv. Kan Johan hitta dem rätta ryggarna så tror jag han kommer flygandes på upploppet och blir han farlig.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se ett stolopp där en trio sticker ut, mitt tips går till 5 Kendra Silvio som står perfekt inne i loppet och som är den troliga ledaren. Hon har fått ett lopp i kroppen efter sjukdom och hade krafter kvar. Det loppet har gjort henne gott och skulle Uhrberg få dämpa en bit så tror jag hon kommer bita ifrån sig riktigt bra. 8 Tour Knight har det tråkigaste utgångsläget men det bästa kunnandet. Tycker hon var lite sämre senast men man har inte hittat något. Hittar Peter en bra resa och hon löper upp till sitt kunnande, då finns det ingen som står emot henne i detta lopp. Plockar också med formtoppade 1 Looks Likeaqueen som verkligen utvecklats på sistone. Hon var riktigt vass näst senats när hon vann. Hon är ingen startraket ut och jag tror Jocke tar en lugn avgång då hon kan galoppera från trånga utgångslägen, sedan ska han bara hitta ut och då är hon med i segerstriden.


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4,9

DD-2: 1,5,8

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 9 Conny Sisu

DD-2: 5 Kendra Silvio

Spelstopp på DD är 20.53

Lirat något i dag? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB