Startsida / Inlägg

DD-Tips Halmstad

av MLipovac

Nu är jag tillbaka i Sverige efter en underbar semester, borta bra men hemma bäst brukar man säga och det stämmer till hundra. Hade det underbart och varmt på semestern men saknat vardagen med handbollen och hästarna. Ikväll börjar vi med en dubbel på Halmstad där det ser favoritbetonat ut, jag tror båda favoriterna har bra chans men vill plocka med två hästar i avslutningen som kan överraska om favoriten får positionsproblem. Ska försöka få ut tips varje dag denna vecka, vi får se om formen är på topp eller om jag behöver något/några lopp i kroppen. Nu kör vi!


DD-1 (3140m volt)

Ett långlopp över tre varv inleder dubbeln och jag tror Robert Bergh och hans 10 Bullyoung har en perfekt uppgift framför sig. Hästen har varit ute och kämpat mot tuffa gäng i år och nu möter han ett ”enklare” gäng som jag tror han bara slår. Senas fick han fritt för sent men såg formstark ut och nu är det dags att ta årets första seger. Denna uppgift löser Bergh på bästa sätt och jag spikar utan att tveka.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen blir Joakim Lövgren och hans 8 Winner’s Wine klara favoriter, det tycker jag är rätt då han står för klassen i loppet. Han brottas med ett tråkigt utgångsläge men är nedstruken ett spår nu vilket är bättre. Han har mycket pengar att hämta om man ser till kapaciteten och jag tror han har bra chans att vinna detta från alla positioner. Skulle det dock krångla med positionerna då kan ha få problem och därför plockar jag med två hästar till på den stora lappen. Den första är 5 Global Strategy som drog bakåt senast och fick aldrig chansen. Han hade krafter kvar och med formen på topp och bra utgångsläge kan hans spurt bita riktigt bra. Han var riktigt bra för två starter sedan på Lunden. Den andra är 9 Floyd Fortuna som var tillbaka senast efter paus. Han galopperade i sista sväng och jag tror det var en riktigt bra placering som rök där. Han kan få ett bra lopp ikväll och med loppet i kroppen tror jag på en bra insats. Vinner favoriterna så blir det inget högt odds så vi hejar på dem mindre betrodda i avslutningen.


Dagens Dubbel-förslaget: 3 kombinationer x valfri insats

DD-1: 10 Bullyoung

DD-2: 5,8,9

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 10 Bullyoung

DD-2: 8 Winner’s Wine

Spelstopp på DD är 20.53

Lirat något i dag? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB