Startsida / Inlägg

V75-Tips Romme

av MLipovac

Igår satt dubbel till goa 90 gånger pengarna och det behövdes efter en tung vecka. Nya tag idag när det är dags för Romme att hålla i V75 omgången. E3 finalerna är dem stora höjdpunkterna men jag tycker hela omgången håller bra klass. Mina singelstreck kommer i inledningen och i avslutningen, där emellan hoppas jag dragen vinner så vi får upp värdet lite. DD-förslag hittar ni längre ner på sidan. Mot 7 rätt!


Bästa singelstrecket

2 Trot Kronos (V75-1) har radat upp ruggiga insatser på sistone och senast vann han sommartravets final ganska enkelt. Han mötte mycket bättre hästar den dagen och idag tror jag han har en väldigt bra chans oavsett position. Veijo låte riktigt nöjd med honom och formen är på topp. Utgångsläget är bra, han klarar voltstart utan problem och sedan sitter han i andraspår och Veijo kan lägga upp det hur han vill. Jag tror på toppchans!

Näst bästa singelstrecket

3 Queer Fish (V75-7) trodde jag skulle bli större favorit än vad han är, det tackar jag för. Jag tror han har en riktigt bra uppgift framför sig, senast fick han gå i dödens och gjorde ett riktigt bra lopp men fick se sig besegrad av Zenit Brick. Distansen idag är inget problem tror jag och från ett bra utgångsläge kommer han få en bra resa och då blir han svår att stå emot. Han öppnar ganska ojämnt från start, men skulle han öppna riktigt bra då tror jag han kan köra sig till ledningen och då får dem andra köra om andrapriset. Jag tror chansen är bra oavsett position.

Dragen

7 Crucified (V75-2) spikade jag i uttagningsloppet senast och jag blev imponerad av hästen. Hon flög till ledningen, blev het och gjorde av med mycket krafter men kämpade riktigt starkt till en andraplats. Nu har hon lopp i kroppen och jag tror hon kan komma till ledningen idag igen och då blir det riktigt intressant. Hon ska även utrustas med rycktussar för första gången och det tror jag kan ge henne en växel till. Hon är streckad till 8% just nu, riktigt spelvärt på en häst som kan sitta i ledningen. Glöm inte henne!

1 Charrua Forlan (V75-3) är sex gånger mindre spelad än favoriten Carabinieri, det tycker jag är helt fel. Visst favoriten ska ha en bra chans men skulle Hans-Owe få dämpa tempot i ledningen, då tror jag Charrua Forlan kommer ge favoriten en riktig match. Jag ser ingen häst som kommer skruva upp tempot eller trycka på honom och då får Carabinieri vara bra för att slå honom. Distansen är kanske inget plus men han gjorde en riktigt bra insats senast över lång distans efter jobbig resa. Håll igång Hans-Owe!

10 Phototoy 12 Uret (V75-4) är två hästar som måste med på kupongen. Den förstnämnde har lopp i kroppen och såg fin ut efter vila senast. Ska gå barfota runt om idag och stämmer aktionen för honom då tror jag han är med i segerstriden. Den sistnämnda är nog bästa hästen i fältet i grunden. Han har ett tråkigt utgångsläge idag men jag tror han kan lösa det. Senast var han ute mot Disco Volante och Global Trust och kördes passivt, det såg ut som Örjan ”spara” honom lite och krafter fanns det kvar. Nedstruken ett spår är positivt, hittar Örjan den rätta vägen så blir jag inte förvånad om han vinner.

Spelstopp på V75 är 16.20


DD-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,2,3,4,5,6

DD-2: 3 Queer Fish

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 2 Lucifer Lane

DD-2: 3 Queer Fish

Spelstopp för DD är 18.20


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Johan Lundin
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB