Startsida / Inlägg

DD-Tips Boden

av MLipovac

Ny vecka och nya tävlingar ska köras. Boden inleda veckan med en intressant dubbel, förra gången det gick på Boden så satte dubbeln till 182 gånger pengarna. Ikväll tror jag inte på så högt odds men det kan bli hyggligt om det skräller i rätt lopp. Vi får se en spårtrappa i inledningen som ser öppen ut, jag väljer att plocka bort två betrodda hästar, tror inte på dem då jag hittat andra intressanta hästar. I avslutningen tror jag att Robert Berghs fina häst har bra chans att leda runt om. Nu kör vi!


DD-1 (2140m auto)

Spårtrappa med 15 hästar inleder dubbeln och det ser öppet ut, jag ger tipset till 15 Wasa Warrior. Han vann på ett bra sätt senast i Finland och det snackas om att han tränar och känns väldigt bra inför uppgiften ikväll. Han har ett svårt utgångsläge men han är stark och tål att göra jobb ute i spåren, skulle det bli lite fart från start och i loppet då tror jag hans spurt kommer bita vasst. Jag går på honom på den raka dubbeln men på den stora har jag hittat ångrar riktigt roliga skrällar. 3 Denver Brodde fick allt serverat senast, han tog hand om ledningen och släppte sedan. När luckan kom så var det inget snack om saken, jag tror han hoppas på samma scenario ikväll och då kan han överraska igen. 4 Olimin vann senast från ledningen och mötte många av kvällens konkurrenter. Jag tror kusken siktar på samma upplägg ikväll och skulle han få dämpa en bit då kan det gå. 10 Tarabuso Jet gjorde ett bra lopp senast och gick mot seger men blev nerspurtad av Cash’em. Får han dem rätta ryggarna så kan han fälla många till slut. 5 Hayai Chikara öppnar snabbt och kan få en bra position, han har bra form och körs ikväll av Sandra vilket jag tycker är ett plus. Sista strecket ger jag till dunderskrällen 9 Mister Burman som vann ett billigt lopp senast, han spurtade bra och har ett smygläge nu. Skulle det klaffa så kan han spurt bli farlig och då kan han vinna till 1%. 

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen tycker jag är Robert Berghs fina 6 Global Money har bra chans att spåra runt om. Han har varit skadad mycket men är tillbaka nu och har fått tre lopp i kroppen. Senast var han med i Gulddivisionen när Day Or Night In vann. Han kördes snällt då och byggs upp inför Frankrike i vinter tror jag. Ikväll är det dags att ta en seger, han är snabb ut och jag tror Sandra skickar iväg honom till ledningen. Det finns ingen innanför som svarar och sedan tror jag han får styra och ställa och rinna undan. Jag trodde han skulle bli klarare favorit, det tackar jag för och spikar!


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3,4,5,9,10,15

DD-2: 6 Global Money

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 15 Wasa Warrior

DD-2: 6 Global Money

Spelstopp för DD är 20.53


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB