Startsida / Inlägg

V64-Tips Hamburg

av MLipovac

Söndagens V64 omgång går nere i Hamburg. Man har fått ihop en riktigt intressant omgång, den är lite svår då vi inte har riktigt kolla på alla dem tyska hästarna. Man får kolla lopparkivet för att hitta guldkornen och få sig en bild av hästarna. Dagens stora höjdpunkt kommer i avslutningen, Grosser Preis von Deutschland ska avgöras och vi kommer få se en spännande duell mellan svenska Diamanten och franska Django Riff. Jag har min vinnare klar! Nu kör vi!


Singelstrecket

5 Diamanten (V64-6) vann spårlottningen och sitter på leken i avslutningen. Han var tillbaka senast efter lite paus och vann då överlägset. Robert Bergh har vässat honom extra inför detta lopp och från ledningen tror jag ingen slår honom. Franska Django Riff är riktigt bra men han får troligtvis göra jobbet utvändigt och därifrån tror jag inte han plockar ner honom. Jag spikar och njuter av ett sevärt lopp.

Måstestreck

1 Cash Hanover (V64-5) gjorde en mycket stark insats förra året denna dagen när han var tvåa bakom Cruzado Della Noche i Grosser Preis von Deutschland. Innerspår idag tror jag kan bli bra, Michael som kör kan välja om han vill gå ut i andraspår eller försöka hålla rygg ledaren och använda open stretch. Tror han ger favoriten en riktigt match.

Dragen

8 Prince Of Persia (V64-1) hade lekstuga senast när han vann. Detta är en segervan herre som brottas med ett tråkig utgångsläge. Han är riktigt startsnabb och jag tror man kommer ladda för att få en bra position, kostar det inte för mycket så tror jag han är med och slås om segern. Ta inte bort honom bara för han har spår åtta.

4 Urbanio (V64-3) kvalade senast på en bra tid och såg riktigt fin ut. Han har ett bra utgångsläge och detta är en kapabel herre som besegrade Generaal Bianco förra året som treåring. Han var även ute i Frankrike och mötte många tuffa hästar och gjorde ett bra lopp. Får han rätt rygglopp så tror jag han är med där fram, 8% just nu.

Spelstopp på V75 är 15.50


Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 1 Cash Hanover 

DD-2: 5 Diamanten

Spelstopp för DD är 17.20


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Kristoffer Elisson Snygg
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB