Startsida / Inlägg

V75-Tips Skellefteå

av MLipovac

Skellefteå står för en intressant V75 omgång denna helg. Den kryddas med en stor jackpot där man kan plocka hem 40 miljoner om man sitter ensam med sju rätt. Man ska tänka på att det finns ett open stretch spår på Skellefteå och att upploppet är 175 meter långt. Jag har hittat två singelstreck, dem kommer i inledningen och i avslutningen. Glöm inte bort mina drag, har ett riktigt miljondrag som kan ställa till det för alla V75-spelare. DD-förslag hittar ni längst ner på sidan. Mot 7 rätt!


Singelstrecken

8 Eva I.H (V75-1) är loppets klart bästa häst och jag tror hon har en toppchans att plocka hem detta. Det har snackats om hennes utgångsläge hela veckan men jag har tittat lite på just hästarna omkring henne, hästen som står utvändigt om henne är inte speciellt snabb ut så jag tror John Östman kommer ut i andraspår direkt och där är halva loppet vunnet. Hon tål tuffa upplägg och jag tror man är offensiv direkt och kör fram utvändigt ledaren, därifrån får dem andra vara bra för att slå henne.

10 Mellby Demon (V75-7) är mitt roliga singelstreck denna omgång. Jag har varnat för honom i alla hans starter i Bronsdivisionen men inte fått betalt, han har alltid spurtat bra men inte fått sätta nosen först. Senast var han ute i monté och blev tvåa, hade han fått fritt tidigare hade han vunnit tror jag. Vissa hästar tänder till av monté och är mycket bättre i loppet efter. Han har bakspår på kort distans och är beroende av bra ryggar och tempo, men jag tror han kommer få hjälp med det. Många startsnabba hästar som ska ladda och farten kommer bli hög, favoriten kan få en tung resa utvändigt om ledaren och när Örjan sätter in stöten så tror jag ingen står emot honom.

Dragen

5 Lome Brage (V75-3) var ett skrik senast men var lite av en besvikelse då, han tog ledningen och släppte till Odin Tabac men kunde inte följa med i rygg på honom. Senast var det medeldistans vilket var ett litet minus för honom, idag är det kort distans vilket gynnar honom då han är en sprinter. Han kommer flyga till ledningen och med loppet i kroppen och Ulf Ohlsson upp första gången tror jag han kan leda detta hela vägen. Favoriten 2 Månprinsen A.M var bra senast men han blandar och ger i loppen, han har dessutom Gunnar Melander i sulkyn som brukar sova bort loppen. Jag tycker han är given att gardera.

8 Betel Am (V75-4) vill jag varna för, han har varit ute mot tuffa konkurrenter från tråkiga utgångsläge på slutet och gjort det bra. Formen är på topp och han gynnas av lång distans, Jan Norberg upp gillar jag då han körde honom för en månad sedan och vann då. Utgångsläget behöver det inte vara något fel på, han kan få en spårsnål resa och med lucka i tid så kan han överraska.

12 Merry Broline (V75-5) är dagens miljonskräll, han är streckad på exakt 1%. Jag vet att det är långsökt men senast gillade jag vad jag såg. Han satt fast med alla krafter kvar i en V75-final och formen är på topp. Utgångsläget är tråkigt men skulle det blir körning i inledningen så är han spurtstark. Kan ställa till med en riktig överraskning.

Spelstopp på V75 är 16.20


DD-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,2,3,4,5,7

DD-2: 10 Mellby Demon

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 3 Jaques Noir

DD-2: 10 Mellby Demon

Spelstopp för DD är 18.20


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Kristoffer Elisson Snygg
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB