Startsida / Inlägg

V75-Tips Örebro

av MLipovac

Örebro står för en riktigt rolig och intressant V75 omgång idag. Den kryddas med en stor jackpot där man kan plocka hem 40 miljoner om man lyckas pricka in sju rätt och är själv. Bästa singelstrecket hittar vi inledningen och segermelodin skall vara spets och slut vilket är väldigt bra på Örebros bana som har ett kort upplopp. Det andra singelstrecket är en märr som är riktigt tuff och tål att göra jobbet själv. Dragen och DD-förslaget får ni inte missa, det hittas längre ner på sidan. Mot 7 rätt!


Omgångens bästa singelstreck

6 Linus Boy (V75-7) har toppform och har sett fin ut i dem senaste starterna. Senast blev det fel och han blev tempotorsk. Gången innan gick han ruskigt bra efter galopp och han är verkligen värd en seger. Björn Goop upp är riktigt intressant då jag tror han kan få fart på honom från start, inga supersnabba hästar innanför gör att jag tror han sitter i ledningen efter 500 meter och därifrån är han hästen att slå. Avslutar omgången med att hamra in en spik!

Näst bästa singelstrecket

10 Bula Bula Am (V75-2) är omgångens roligaste singelstreck men hon verkar bli ett skrik och det gillar jag inte. Hon växer i procent hela tiden och jag vill se hur mycket hon streckas till slut. Växer hon inte för mycket på strecken så är hon en väldigt bra spik. Hon är stenhård och har utvecklats ännu mer hos Jörgen Westholm. Näst senast plockade man av skorna på henne och körde offensivt, det resulterade i seger från dödens. Senast satte man på skorna igen och då gjorde hon ett bra lopp på V75 som trea. Denna gång åker skorna av igen vilket är ett plus, jag tror det blir körning från start vilket gynnar henne och efter startrusningen kan Oskar köra fram utvändigt ledaren och dirigera hem loppet.

Dragen

10 J.S Apollo (V75-1) är en luring i inledningen som hade sex raka segrar innan V75 finalen senast. I finalen synade man dödens och hängde med bra men kunde inte vara med i segerstriden mot bra hästar. Formen är fortfarande på topp och eftersom han är stark så tycker jag distansen bara är en fördel. Han trivs bäst med rygglopp men går det för sakta tror jag han sänder fram i dödens och då kan han bli svår att stå emot. Rolig skräll till 7% som måste passas.

3 Tobacco (V75-3) har toppform och intrycket näst senast var riktigt fint när han vann. Senast var han också bra och från ett bra utgångsläge med Kenneth som kör med flyt nu kan han överraska till 6%.

7 Person Of Interest 10 Ajabaja (V75-4) är två drag i Svampen 2017. Den förstnämnda trodde jag på senast när han var ute i ett tvååringslopp på Solvalla. Han travade sämre under loppet men spurta sedan bra till slut. Man ska testa helstängt huvudlag idag vilket kan ge en kick och skulle man hitta ner i en vettig position och tempot är högt, då kan han bli en obehaglig överraskning för dem andra. Den sistnämnde visade verkligen vad hon kan senast när hon vann från dödens och höll Lutfi Kolgjinis fina tvååring Smoking Joe bakom sig. Den prestationen var riktigt bra och idag är hon helt bortglömd. Det kan bli bra tempo i den främre träffen och då blir jag inte förvånad om hon kommer längst ut och blåser ner allt.

Spelstopp på V75 är 16.20


DD-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,2,3,8,9,11

DD-2: 6 Linus Boy

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 8 Fairplay Pellini

DD-2: 6 Linus Boy

Spelstopp för DD är 18.20


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB