Startsida / Inlägg

V75-Tips Eskilstuna

av MLipovac

Sundbyholm i Eskilstuna bjuder på toppsport i dagarna två och vi får se två intressanta V75 omgångar. Vi koncentrerar oss på dagens omgång som jag tycker ser svårlöst ut på förhand. Jag har hittat många roliga drag i nästan alla lopp och jag tror man får bra betalt om man lyckas att sätta sjuan. Har också hittat ett singelstreck som jag bara tror vinner, han är överlägsen sina motståndare och går han bara felfritt så vinner han enkelt. Ni hittar alla rubriker och DD-förslag här under. Mot 7 rätt!


Bästa singelstrecket

11 Very Kronos (V75-2) är en högkapabel herre som slog Kriterievinnaren Villiam i försöket och var en av favoriterna till segern i Kriteriet. Han gjorde bort sig innan bilen släppte i finalen och då var den dagen förstörd. Detta är en speciell krabat som gör det lite svårt för sig ibland. Jag tror dock att han sköter sig idag och då kommer han vinna detta väldigt enkelt. Bakspår idag tycker jag talar för honom då Erik kan ta det lugnt från start och sedan köra fram när körningen lagt sig. Från dödens dirigerar han detta loppet och vinner.

Bästa dragen

4 Charrua Forlan (V75-3) är en häst jag verkligen gillar, jag har lirat honom många gånger och fått bra betalt. Han kämpar alltid och gör bra lopp, ofta får han tunga lopp men stretar emot riktigt starkt. Idag har han ett bra utgångsläge och sida vid sida med 5 Spring Erom tror jag kan vara avgörande för loppet. Jag tror att Hans-Owe kan hålla ut honom och får Charrua Forlan ledningen och får dämpa en bit, då kommer han bli svårfångad. Han trivs på Eskilstuna och från ledningen kan han rinna undan. Han är ett måste till 10%.

6 Rolex Broline (V75-5) tycker jag är en av dem bästa hästarna i fältet. Senast var han tillbaka efter halsinfektion och fick gå utvändigt om ledaren, han gick godkänt men jag tror han behövde det loppet. Idag kommer han vara bättre och hittar Goop ner i ett bra slagläge, då tror jag han fäller väldigt många till slut. Det kan gå undan från början här och det gynnar honom.

Spelstopp på V75 är 16.20


DD-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 5,9,10

DD-2: 3,6

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 5 I’m Just A Sund

DD-2: 6 Track Angle

Spelstopp för DD är 18.20


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB