Startsida / Inlägg

V75-Tips Eskilstuna

av MLipovac

Vilka topplopp vi får se idag på Eskilstuna! En ruskigt intressant omgång med Breeders’ Crown finaler för treåringarna och fyraåringarna. Jag har hittat ett singelstreck som jag bara tror vinner, det är ett sto som är stenhård och har världens bästa kusk i sulkyn. Har hittat två roliga drag som kan höja utdelningen idag. Ni hittar mig på Trav 365 Liven idag, där kan ni ställa frågor och komma med kommentarer och tips. Jag ska försöka pumpa ut så mycket info jag kan. Nu kör vi!


Bästa singelstrecket

4 Vamp Kronos (V75-4) tar jag ställning för i finalen för dem treåriga stona. Jag tycker hon visat mest och insatsen på Solvalla för tre starter sedan sitter på näthinnan. Hon avslutade ruskigt vasst och gav inte hingstarna någon chans då. Jag tror att 3 Candy La Marc kommer till ledningen direkt och sedan kommer Björn Goop med 4 Vamp Kronos och trycker till, jag tror han får överta ledningen då och sedan kan jag inte se henne lägga detta lopp. Jag spikar och njuter av det underbara treåriga stoet!

Bästa dragen

5 Dicks Denja (V75-1) är intressant i inledningen, hon är bara streckad till 4% och jag tror hon är ledaren av loppet. Hon öppnar riktigt snabbt och från ledningen brukar stona hålla väldigt länge. När dem värsta motbuden har dragit tråkiga utgångslägen så kan Dicks Denja bestämma där fram och då kan hon bli svårslagen.

5 Unrestricted (V75-2) gjorde ett riktigt bra lopp i uttagningsloppet. Hon gick i dödens på Ultra Bright och följde med bra som tvåa. Nu har hon ett intressant utgångsläge och jag tror hon är ännu bättre idag, med rätt ryggar fäller hon många på upploppet.

Spelstopp på V75 är 14.30


DD-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,3,5

DD-2: 2,3

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 5 Husse Boko 

DD-2: 3 Diamanten

Spelstopp för DD är 16.23


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB