Startsida / Inlägg

V75-Tips Jägersro

av MLipovac

V75 på Jägersro i Malmö och idag ska en ny supertalang få träda fram i Uppfödningslöpningen. Det loppet är dagens stora höjdpunkt, jag har hittat ett drag som jag vill lyfta fram i just det loppet. Omgången i övrigt ser spännande ut, man har fått ihop många intressanta lopp och jag tror det kan bli bra betalt. Bästa singelstrecket tror jag har en toppchans att leda loppet från start till mål. Tänk på att det är barfotaförbudet på alla banor i Sverige från och med 1 december. Mot 7 rätt!


Bästa singelstrecket

5 Angle Of Attack (V75-3) gjorde ett bra lopp senast i Silverdivisionsfinalen, han blev hängandes i tredjespår, backades sist och avsluta bra som fyra till slut. Intrycket var bra och det skrek ”näst gäng” på honom. Nästa gång blir idag när han kommer ut igen, han har betydligt bättre utgångsläge och jag kan inte se Bergh bränna detta. Han kommer bli släppt till ledningen av dem invändigt och sedan är han hästen att slå. Han växer när han går i den positionen, han har tagit tolv segrar i karriären och elva av dem är från ledningen. Skorna åker på men det tycker jag inte är något minus, han har visat att han kan vinna med dem på också. Kör Robban!

Bästa dragen

11 Ajabaja (V75-4) är ett roligt drag i Svensk Uppfödningslöpning. Hästen fungerade inte som bäst senast då han hade problem med munnen och blev för het. Det var en tand som spökade men det skall vara åtgärdat till dagens start. Malmqvist låter uppåt idag och jag minns hans spurt i Svampen i näst senaste starten. Jag tror det kommer bli körning från början och det gynnar bara mitt drag, se upp när han kommer flygandes längst ut.

3 Demolition Man F (V75-5) har gjort jämna prestationer men inte fått vinna. Vill lyfta fram honom idag för att Peter Untersteiner skall köra och man ska sätta på en jänkarvagn för första gången. Jag tror han kan få en riktig kick av det till 5% är han riktigt intressant.

Spelstopp på V75 är 16.20


DD-förslaget: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 9 Sobel Conway

DD-2: 1,3,4,6

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 9 Sobel Conway

DD-2: 6 Caid Griff

Spelstopp för DD är 18.20


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB