Startsida / Inlägg

Blir det kabanoss till middag?

av MLipovac

Tjena!

Solvalla står för kvällens tävlingar och vi får se många fina lopp. Fyra av loppen har en segercheck på 300.000 kronor vilket inte brukar höra till vanligheterna på vardagarna. Det handlar om Margaretas tidiga unghästserie, i två av dom loppen ser favoriterna ut att ha lämpliga uppgifter. Det handlar om 3 Global Withdrawl (V64-2) och 2 Harran Boko (V64-6). Båda har varit riktigt fina i dem senaste starterna och mycket talar för att det blir spets och slut. Det är två väldigt klara favoriter och därför behöver vi ett drag som hjäper att få upp utdelningen.

Draget som jag hittat är 2 Kabanoss (V64-1) som gjorde ett bra lopp senast och verkar ha formen på topp. Han vinner inte direkt ihjäl sig men gör bra lopp. Distansen tror jag passar honom och hittar Johnny en smygresa åt honom då kan han spurta vasst. I ett öppet stayerlopp tycker jag han är rolig till 9%.

Spelstopp på V64 är 19.30

Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB