Startsida / Inlägg

V75-Tips Jägersro

av MLipovac

V75 har kommit ner till Skåne och Jägersro denna helg. Omgången ser favoritbetonad ut och har en del ihåliga lopp där två, tre hästar sticker ut. Mitt singelstreck tror jag bara vinner, han fick ett passivare lopp senast för att vara i toppform idag. Det andra singelstrecket vet jag inte om jag ska ha, kanske testar att köra med ett singelstreck bara då det som sagt ser ihåligt ut. Jag har dock skrivit ut tänkbara singelstreck här under. Dragen får ni absolut inte glömma, tror att dem har bra chans att blanda sig i segerstriden. Mot 7 rätt!


Bästa singelstrecket

5 Master Crowe (V75-6) låg man lågt på senast och man såg att Ingves körde väldigt passivt. Idag tror jag man siktar mycket högre och trots högre klass tror jag på en riktigt bra chans. Rapporterna från stallet går i dur och det rycktas om jänkarvagn idag, det tror jag kan ge en ruggig kick på honom. Det luktar dödens men även därifrån har han visat att han kan vinna, han har en oerhörd löpskalle och ger sig inte i första taget. Har har dessutom åtta segrar på åtta starten på Jägersro, han älskar att gå där och jag tror han förblir 100% idag.

Tänkbara singelstreck

2 Erwin (V75-2) blir omgångens största favorit. Han har tagit åtta segrar på tio starter och är en fin sort. Senast vann han på ett bra sätt och taktiken från bricka ett är given idag. Stefan kommer gasa vad som går och skulle man hålla upp ledningen så står han med tre ben i mål. Skulle han dock bli av med den då ser loppet mer öppet ut, just nu lutar det åt att jag ska försöka fälla honom då det är klass två och han är streckad på 65%.

7 Västerboonthenews (V75-3) har verkligen toppform och gjorde ett riktigt bra lopp senast utvändigt om Dante Boko. Idag ser det lättare ut och skulle han bli släppt till ledningen så kommer han bli väldigt svårslagen. Jag vill vänta och höra vad man säger om taktiken bakom 1 Oasis Bi. Släpper man ledningen till Västerboonthenews så kommer loppet vara över. Skulle man dock vilja köra i ledningen då blir det lite mer öppet, då kanske en tredje häst kan komma in i matchen. Avvakta och hör vad man säger innan ni tar ställning.

Dragen

8 Platon Face (V75-1) såg riktigt fin ut senast som fastlåst. Han mötte tuffare hästar då och möter ett ”enklare” gäng idag. Detta är en riktigt kapabel herre när han travar och kommer han bara ut från sitt innerspår så tror jag på offensivt upplägg. Han tål tuffa lopp och kommer vara med i segerstriden.

6 Niky Flax 9 Louie Brodde (V75-7) är två måstehästar i avslutningen. Den förstnämnde är kanske inget drag till 15%, men han var över 60% senast och gjorde ett sämre lopp. Nu är det tätare starter och bättre distans, med många starka hästar i fältet kan tempot bli uppskruvat och då kan Niky Flax avslutning bita riktigt bra. Glömde säga att Örjan sitter i sulkyn för första gången. Den sistnämnde har toppform, skulle Kim hålla ryggen på ledaren 1 Mack Dragan så kan det blir riktigt intressant. Lucka på upploppet och han avslutar vasst.

Spelstopp på V75 är 16.20


DD-förslaget: 6 kombination x valfri insats

DD-1: 5 Master Crowe

DD-2: 1,6,8,9,10,11

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 5 Master Crowe

DD-2: 6 Niky Flax

Spelstopp för DD är 18.20


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB