Startsida / Inlägg

V86-Tips Åby/Solvalla

av MLipovac

Onsdag och V86-Xpress. Åby och Solvalla delar på tävlingarna och det är min favoritkombo när det kommer till V86. Omgången kryddar med extra miljoner och när dessutom loppen ser öppna ut så tror jag på bra utdelning. Jag har hittat två roliga singelstreck som jag tror har bra chans, dom står verkligen på tur för seger och ikväll tror jag dem vinner. Dragen har jag hittat i loppen där omgångens två stora favoriter kommer ut, jag tycker inte favoriterna är så bra och vill därför gardera. Mot 8 rätt!


Singelstrecken

11 Doyoucash In (V86-1) har gjort många bra insatser på V75 och står på tur för en seger. Han var lite sämre senast men då hade han varit behandlad och jag tror att loppet senast flyttade fram honom. Ikväll ser uppgiften bra ut, distansen passar honom och Johan är bästa kusken i fältet. Ta dem bara Johan!

Roliga singelstrecket

8 Suprise Power (V86-6) håller ruggig form och gjorde en riktigt bra insats näst senast bakom Tudor Kronos. Senast hade han ett omöjligt utgångsläge på V75 och man körde väldigt passivt för att sikta på detta lopp. Hittar bara Peter Zadel ner i ett bra slagläge då tror jag ingen står emot honom till slut. En rolig chansspik till 11% i ett väldigt öppet lopp för den vågade.

Dragen

3 Crazy Year Ås (V86-5) har jag varnat för tidigare och jag kan inte släppa honom nu när han fått ett bra utgångsläge. Senaste insatsen är bara att glömma, han kom dåligt på det då. Ikväll har han som sagt fått ett bra utgångsläge och detta är en väldigt snabb häst, skulle han kunna få rygg på ledaren då kan han överraska på open stretchen. Till 3% så är han riktigt rolig mot omgångens största favorit.

3 Julia Pellini (V86-7) tycker jag såg fin ut senast mot bättre hästar. Hon har ett bra utgångsläge och skulle Magnus hitta ner i en vettig position då tror jag hon kan överraska. Hon är dock inte så snabb ut men eftersom det kommer köras lite från start då tror jag han hittar ner i andraspår och med klaff är hon med och slåss om segern.

Spelstopp på V86 är 20.30


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB