Startsida / Inlägg

Rak DD ikväll!

av MLipovac

Tjena!

Den nya veckan start med en V64 omgång på Axevalla. Jag tycker omgången håller ganska så låg klass och jag väljer istället att testa en rak dagens dubbel. Omgångens bästa spik tycker jag startar i just DD-1 och det är 5 Smokey Herman som tog en bra seger senast från ledningen. Han har tagit 10 av sina 11 segrar från just ledningen och när han dessutom är nedstruken ett spår så tror jag på en klassisk spets och slut seger. I DD-2 blir Peter Untersteiner väldigt klar favorit från ett tråkigt utgångsläge med en trög häst. Visst kan det gå men det finns inget värde i att spela favoriterna mot varandra. Jag går istället på 11 Una Blessed som visserligen varit struken efter senaste insatsen, men var riktigt bra vid segrarna innan. Hon är riktigt fartfylld och skulle Wilhelm hitta en bra rygg att gå i så kan hon blåsa ner allt på det långa upploppet. Tror även att Bergh kommer svara ut favoriten och då kan det bli lite körning vilket gynnar min spik.

Spelstopp på DD är 20.53

Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB