Startsida / Inlägg

V86-Tips Bergsåker/Solvalla

av MLipovac

V86 ikväll på Bergsåker och Solvalla. Omgången ser något favoritbetonat ut på förhand med några klara favoriter som ser ut och ha en bra chans till seger. Det tyckte man senast också och då skrällde det rejält i ett lopp och ingen hade åtta rätt till slut. Min bästa spik startar på Solvalla och tanken är att han ska leda sitt lopp runt om med världens bästa kusk. Det roliga singelstrecket blir det mycket snack om efter att kusken gått ut och gett klartecken, vi får se om han lyckas. Mot 8 rätt!


Bästa singelstrecket

3 Reverend Wine (V86-8) har skördat fina framgångar med just Björn Goop och dem har tre segrar från ledningen på Solvalla. Utgångsläget ikväll är perfekt och han lär ta hand om ledningen direkt, man snackar även om nytt huvudlag och jänkarvagn för att ge honom en extra kick. Han har pausat lite men tränaren låter väldigt nöjd och jag tror Goop avslutar kvällen med en spets och slut vinst.

Roliga singelstrecket

10 Bonaldo (V86-5) har toppform och vann från ett liknande läge senast. Han kördes till ledningen och vann. Jag tror Norberg är inne på samma scenario ikväll och jag tror att han lyckas. Roligt att Norberg själv tror på en riktigt bra chans, hans uttalande om att ”han springer åttor runt favoriten” ska bli kul att se. Favoriten är dessutom osäker och skulle han göra bort sig då tror jag mitt singelstreck har en bra uppgift framför sig. Bakom dessa två ser det öppet ut, jag spikar och hoppas Norberg löser detta.

Dragen

11 Actual Star (V86-4) är en rolig skräll som alltid har en bra spurt till slut. Senast passade inte banunderlaget och den insatsen är det bara att glömma. Jag tror han är med och slåss om segern bara Kenneth löser en bra resa åt honom. 4% just nu.

6 Princess Time (V86-6) gjorde ett bra lopp näst senast bakom två bra hästar som trea. Hon verkar vara på gång och när Björn Goop sätter sig i sulkyn så blir det hela ännu intressantare. Hon har springspår och träffar Björn rätt så kan hon få ett bra lopp i främre träffen, blir inte förvånad om Björn ”gungar” in henne som bara han kan.

Spelstopp på V86 är 20.30


Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 1 Knifetown Winner

DD-2: 3 Reverend Wine

Spelstopp för DD är 21.40


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB