Startsida / Inlägg

V86-Tips Bergsåker/Solvalla

av MLipovac

Bergsåker och Solvalla står för kvällens V86 omgång. Dem har verkligen fått ihop en intressant omgång där vi får se två kallblodslopp och tre lopp med femton hästar. Det ser upplagt ut för bra utdelning och själv har man hittat några riktigt roliga drag som är bortglömda. Singelstrecken tycker jag är svårast, det finns inget solklart singelstreck utan alla har några minus. Har dock hittat ett singelstreck som jag tror har bra chans trots årsdebut. Vill invänta sista infon innan jag tar ställning för fler singelstreck. Mot 8 rätt!


Singelstrecket

4 Exclamation Mark (V86-2) är en riktigt fin häst som gör årsdebut ikväll. Reijo brukar ha väl förberett direkt och jag tror vi kan vänta oss en riktigt bra prestation. Reijo låter uppåt på honom och när värsta motbudet till ledningen är struken så tror jag han tar sig dit enkelt och sedan tror jag han leder hela vägen. Det saknas lopp i kroppen men jag tror man får fuska bort en del och då kan ingen ta något till slut. Nurmos häst gynnas av strykningarna men när han ska göra jobbet utvändigt så känns han sårbar. Jag tar ställning och spikar.

Dragen

3 Vill Solen (V86-1) avslutade väldigt bra bakom Järvsörappen senast och såg mycket fin ut. Han är snabb ut och träffar Atle rätt så kan han sitta i ledningen och då ska han slås. Han har en del galopper i raden och är lite osäker men löser det sig så kan en 8% mycket väl inleda omgången.

11 Ineedyourmoneymum (V86-4) har inte bara en väldigt långt namn, hon kan även avslutade riktigt vasst vilket vi fick se senast. Hon har lite problem med travet men Kaj är en expert på att fixa sånt med tränarna och jag tror man siktar på barfota ikväll. Faller det väl ut då kommer hon bli riktigt farlig och det kan vara en rolig chansspik i en öppen omgång.

1 Nymphe D’Inverne 9 Ava (V86-7) är två riktigt roliga skrällar. Den förstnämnde har bevisad form och satt fast med krafter kvar senast. Hon är ingen blixt från start men skulle hon få sin smygresa och få fritt, ja då tro jag hon blåser ner detta motstånd. Den sistnämnde var fin vid segern näst senast, hon har ett perfekt smygläge och med rätt resa kan hon skrälla till låg procent.

Spelstopp på V86 är 20.30


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB