Startsida / Inlägg

Stark debut senast, vinner nu?

av MLipovac

Tjena!

Eskilstuna står för veckans första V64 omgång och det ser lite tunt ut när man kollar startlistorna. Lägg därtill några strykningar och då är det väldigt få hästar i loppen. Detta är inte första gången och jag hoppas det kommer bli bättre för det är ett problem. Nu till hästarna istället, ska inte bara gnälla.

Jag har hittat en häst som just i skrivande stund inte är favorit, det tackar jag för och spikar. Det är 6 Lexington Hall (V64-2) som gjorde debut för Timo Nurmos senast, han hade ett jobbigt utgångsläge men stod för en stark insats. Han fick gå en repa ute i spåren och tryckte sig till ledningen men orkade inte hela vägen. Ikväll tror jag han kommer att vara i ännu bättre form och från sitt springspår kan Jorma trycka sig till lednigen och sedan får dem andra vara bra för att slå honom. Det är en häst som jag tror Timo kommer starta på lördagarna framöver.

Vill även varna för en en skräll som är borttappad av spelarna just nu, det är 6 Arctic Carl (V64-3). Jag fastnade för honom senast på Bollnäs när han blåste runt allt efter galopp. Detta är ett lopp för orutinerade treåringar och det är inte fel att gardera på lite, glöm inte honom till 5%.

Spelstopp på V64 är 19.30

Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB