Startsida / Inlägg

V75-Tips Jägersro

av MLipovac

V75 har tagit sig till Jägersro denna helgen och vi får se en intressant V75 omgång. I inledningen blir Conrad Lugauers fina fyraåring stor favorit och jag tror han har bra chans att vinna. Vill dock se värmningen innan jag tar beslut, för skulle han vara lite väl pigg då kan han spilla för mycket krafter och över den långa distansen kan det kosta. Jag har även hittat ett roligt singelstreck som jag tror fäller allt över upploppet, han är bästa hästen i fältet men brottas med ett tråkigt utgångsläge, det är bara oddshöjande för min del. Glöm inte heller att det är jackpot igen, någon gång ska pengarna delas ut. Mot 7 rätt!


Singelstrecken

2 Harran Boko (V75-1) har övertygat i alla karriärens starter och har en bra chans på hemmabanan. Näst senast galopperade han bort mycket pengar på upploppet då han blev lite för het, men han var tillbaka senast och vann på ett bra sätt väldigt enkelt. Han har lottats till ett perfekt utgångsläge och jag tror ingen kan lura honom på ledningen. I ett litet fält kommer han få styra och ställa och sedan gå undan och vinna säkert. Lilla orosmolnet är om han skruvar upp sig, det är lång distans och då får han inte spilla för mycket kraft i onödan. Ska kolla värmningen också men blir troligen spik på denna fina fyraåring som siktas på Derbyt.

12 Sobel Conway (V75-5) är bästa hästen i fältet tycker jag, han såg väldigt läcker ut i årsdebuten senast när han gled undan från ledningen på ett bra sätt. Peter låter riktigt nöjd med honom och jag tror han bara kommer vara bättre med loppet i kroppen. Bricka tolv på Jägersro är inte det bästa men när det är voltstart kan Peter kommer bra på det direkt, kommer han igenom och får en bra position så tror jag väldigt mycket på honom. Han har var med i Derbyfinalen och Breeders’ Crown och är härdad i tuffare gäng än detta. Jag väljer att chansspika honom till 17%!

Dragen

3 Höwings Venus 5 Lesperanza (V75-2) är två roliga skrällar i ett öppet stolopp för lärlingar. Den förstnämnde gjorde ett riktigt bra lopp senat, hängde ute i spåren länge och var ändå nära att vinna. Hon är stenhård och har ett perfekt utgångsläge, hon tål att göra en del och måste räknas tidigt. Den sistnämnda är intressant om hon skulle få ledningen, hon öppnar bra och man ska dessutom sätta på jänkarvagnen för andra gången. Hon har visat fint kunnande och i ledningen på Jägersro så blir hon farlig.

11 Com Milton (V75-4) växlade ner 4 Dontbreakthebankås på några få steg senast och intrycket var riktigt fint. Idag brottas han med bakspår på kort distans men det ser ut som att många där fram vill ha ledningen och vild körning kan man gissa på. Det gynnar honom och när dem andra kört färdigt så kommer han längst ut.

6 Urchin 11 Earn N’Burn (V75-7) är två riktiga lågprocentare som jag vill ha med i avslutningen. Den förstnämnde är en herre som kan en del, han ska gå barfota bak idag vilket är ett plus. Blir det bra tempo på loppet så tror jag han är med och hugger om segern. Den sistnämnde behöver också tempo för att komma in i loppet, han satt fast med allt kvar senast och skulle Jepson komma bra på det då kan han skrälla till väldigt låg procent.

Spelstopp på V75 är 16.20


DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2 Master Crowe

DD-2: 3,4,5,6,10,11

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 2 Master Crowe

DD-2: 4 Shorthanded Jag

Spelstopp för DD är 18.20


Har ni lirat något? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Andreas Lagnelius
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB